Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 3 » З валідольною грою будемо жити
11:20
З валідольною грою будемо жити

Збірна України з футзалу, кістяк якої складають гравці львівської Енергії, не без фортуни перемогла збірну Словенії у першому матчі з рахунком 6:3 і пробилася до чвертьфіналу змагань.

Збірна Словенії, програвши у другому матчі поспіль, автоматично посіла останнє місце у групі. Відтак, словенці пакують валізи і їдуть додому. Далі до чвертьфіналу з нашої групи йдуть Іспанія та Україна. Матч між цими командами у суботу лише визначить хто кваліфікується до чвертьфіналу з першого місця.

Реалізація гольових моментів у грі зі Словенією відверто потішила. Будемо відверті: не обійшлося тут без фарту та ненадійної гри воротаря словенців Альоші Мохоріча, який, як мінімум, пропустив два необов’язково голи від українців. Можна не сумніватися, що невпевнена гра воротаря передалася в якійсь мірі на польових гравців команди. А це було нам на руку. Звісно, потішив результат, адже ми пробилися до чвертьфіналу. З плюсів ще можна відзначити незабутнє повернення на майданчик після травми енергетика Легчанова. Валерій забив три м’ячі у ворота суперника і…півтора у власні. В одному епізоді Легчанов ненароком зрізав м’яч у власні ворота, а у другому – м’яч рикошетом від капітана нашої команди влетів у сітку воріт Іваняка. Попри це, саме Легчанов зробив яскравий вклад в перемогу нашої команди, забивши три м’ячі. Щодо Іваняка, то його гра порадувала. Неодноразово Євген похвально вступав в гру і виручав свою команду.

Не бракувало в грі збірної України й негативних моментів. Особливо розчарувало те, що наші гравці не могли вийти з пресингу словенців. Хтозна, як би завершився матч, коли б на початку матчу не напускали словенці. А, можливо, в України і була така тактика грати другим номером і ловити суперника на контратаках? Зрозуміло б, це була Іспанія, а тут інший калібр – Словенія. Попри рахунок, який не відповідає перебігу подій на майданчику, Словенія уже надто сильно виглядала проти України.

Перед чемпіонатом Європи тренери нашої команди в один голос говорили, що беремо гравців з двох команд, адже у них є хороша зіграність на майданчику. Відверто кажучи, було незрозуміло що робив Замятін з Єнакієвця у четвірці Локомотива. Гра енергетиків та залізничників, попри їхню результативність, також залишила чимало питань в плані зіграності. Не на своєму рівні зіграли Рогачов, Чепорнюк, Овсянніков. Останні двоє після травми. Можливо, це також вплинуло на матч життя і смерті. У четвірці Локомотива також усе з перемінним успіхом. Радує повернення на майданчик у футболці збірної в офіційних матчах Олександра Кондратюка. Утім, у грі проти Словенії він не мав часу і можливості себе проявити.

Не потішив у збірній катастрофічний брак при передачах. Хвилювалися? Ну ж не увесь поєдинок. Втратили концентрацію? А не за швидко? Іваняк, хоч і часто виручав, однак також часто кидав м’яча невідомо куди. Відтак, українці у деяких моментах грали на відбій і суворо від захисту. Якщо відверто, помилок багато і радує те, що є час хоч щось виправити. Звісно ж, моментами збірна України грала непогано, однак можна не сумніватися, якщо грати цими «моментами», медалей хорватського Євро нам не бачити.
Гра з грізною Іспанією дозволить переглянути як ми зробили висновки з цього фартового матчу. З флагманом європейського футзалу уже не давитиме на гравців результат, тому сподіватимемось на класний футзал з іспанцями та успішний чвертьфінал з командою Х.

Цікаві факти
*Під час телетрансляції по каналі НТН було помітно, що до Загреба приїхала група підтримки зі Львова. Найактивнішим вболівальником був президент СК Енергія Олександр Стефанків. Віце-президент команди Володимир Фелишин та офіційний представник клубу Степан Гордий вболівали менш активно.

*Коли перед пробиттям штрафного у першому таймі українці взяли тайм-аут, було чітко видно хто показує яку комбінацію розігрувати. Це Валерій Легчанов, Денис Овсянніков та Олександр Кондратюк. Невже вони згадали свої незабутні роки у львівському Таймі? Головний тренер нашої команди Геннадій Лисенук також «для краси» намагався дати нашим футболістам якісь вказівки.

*У заявку на матч не потрапили Кирило Ципун та Віталій Кісельов.

*Коментував перший матч збірної на чемпіонаті Європи у Хорватії по телеканалу НТН Валентин Щербачов. Неодноразово відчувалася його «велика обізнаність» у цьому виді спорту.

Ось його деякі "перли":

- Це контакктний вид спорту, силовий, не менш силовий ніж хокей із шайбою
- Наші міняються, як в хокеї
- Хтось з вас грав на підлозі. Ну на великорозмірному паркеті… Це підлога із висококласного дерева і зроблена так, що футзал тут у пошані.
- Клочко одержав травму… Безперечно це не просто травма…
- Мордей повинен отримати картку і піти собі
- Гравець не може брати м'яч руками (про п'ятого гравця)

ИСТОЧНИК: http://vgolos.com.ua/sport/184.html

Просмотров: 547 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz