Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 25 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 5:2 (4:1)
10:31
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 5:2 (4:1)
"Ураган" став останнім учасником півфіналу чемпіонату України, здолавши у чвертьфінальній серії плей-офф львівський ТВД з рахунком 3:2. Причому загальна перемога івано-франківців видалась непростою, адже двічі попереду в серії були "теведисти", який виграли перший і третій (по пенальті) матчі.

Після такого підопічні Сергія Гупаленка просто не мали права на помилку, і у вирішальній п'ятій грі продемонстрували характер і волю до перемоги, що дозволило їм завоювати путівку до півфіналу. "Ураганівці" довели невипадковість вчорашньої перемоги 5:1, фактично вирішивши долю суботнього поєдинку ще в першому таймі.

Початок розгрому львів'ян на другій хвилині поклав Цвєлих, якому викотив м'яча під удар Чепорнюк, котрий міг і сам забивати. За дві хвилини Сержао з Біро Жаде відібрали м'яча у Маржановського, і Петро Шотурма завершив контратаку господарів - 2:0.

Потроху львів'яни оговтались від такого початку. Однак спроби Кордоби, Ткачука і Хавера переграти Ципуна завершились нічим, хоча у двох епізодах івано-франківцям просто пощастило. "Дякуючи" Ткачуку, котрий не влучив у рамку на добиванні, а згодом поцілив у штангу, рахунок на табло так і не змінився.

15-та хвилина стала переломною у цій грі. Кіндій сфолив проти Шотурми, і Петро після пасу зі штрафного від Сержао пробив повз голкіпера, оформивши дубль. Схожий гол, який у підсумку приніс перемогу, Шотурма забив на "Кубку Галичини", щоправда у ворота Колтка.

Тепер же останнього замінив Дегтяренко, і кіперу ТВД знову довелось витягувати м'яча з сітки всього через 20 секунд. Після виходу Біро Жаде сам-на-сам Кіндратів вчасно підключився до атаки "Урагану" і пробив поміж ніг Хаверу у незахищений кут воріт - 4:0.

Леонід Маковський взяв тайм-аут, намагаючись привести до тями своїх підопічних. До завершення першого тайму "теведистам" вдалось створити кілька небезпечних моментів, але блискуче діяв Ципун, якому допомагали захисники.

По перерві гості намагались пресингувати "Ураган", але в діях гравців ТВД надто сильно відчувалася фізична втома. Натомість Сергій Гупаленко випустив на майданчик свіжих Ренатіньо та Ярого.

Господарі втратили принаймні три можливості, щоб забити п'ятий м'яч. Та все ж на 27-й хвилині це зробив Сержао, ефектно відправивиши м'яча у ближню "дев'ятку" над плечем голкіпера - 5:0. Згодом у ТВД п'ятим польовим вийшов Кордоба, котрий останніх дев'ять хвилин захищав ворота гостей. Причому успішно, виручивши команду після ударів Біро Жаде та Сержао.

Все, що вдалося львів'янам при грі в більшості, це два забиті м'ячі: на 31-й відзначився Ткачук, а за хвилину до фінальної сирени Вахула встановив остаточний рахунок матчу. У підсумку - 5:2 за "Ураганом", і півфінальній серії наступним суперником івано-франківців буде "Єнакієвець". Перші два матчі серії 1/2 фіналу відбудуться 13-14 травня на майданчику команди з Донбасу.



23 квітня. 18:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 850 глядачів.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Туржанський (Запоріжжя). Інспектор: Савицький (Бориспіль).
Ураган: Ципун - Павлюк, Валенко, Чепорнюк, Цвєлих - Кіндратів-к, Шотурма, Біро Жаде, Сержао - Ярий, Ренатіньо, Сімка.
ТВД: Колток (Дегтяренко, 8, Кордоба, 29) - Денис-к, Шурак, Кордоба, Вахула - Хавер, Маржановський, Ткачук, Кузь - Кіндій.
Голи: Цвєлих (2), Шотурма (4, 15), Кіндратів (15), Сержао (27) - Ткачук (31), Вахула (39).
Попередження: Кордоба (33).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 654 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz