Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 23 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 2:2 (0:1), по пенальті 3:5
00:34
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 2:2 (0:1), по пенальті 3:5
Те, що ТВД є доволі незручним суперником для "Урагану", перед третьою грою плей-офф у передматчевому інтерв'ю зазначав Максим Павлюк. Натомість наставник львів'ян Леонід Маковський ще після першого матчу у Львові зізнався, що його команда була готова до післяматчевих пенальті.

Тиждень тому до них справа так і не дійшла, тоді на майданчику Палацу спорту "Галичина" суперники обмінялися вольовими перемогами. Тепер же в Івано-Франківську все вирішилося в серії шестиметрових, де все вирішив сейв Романа Колтка після першого ж удару у виконанні Ренатіньо...

В дебюті матчу команди обмінялися гострими моментами: на удар Маржановського і добивання Хавера в "Урагану" двічі відповів Цвєлих - поруч зі стійкою. На 4-й хвилині перспективний розіграш вільного удару з лінії штрафного майданчика ТВД завершився нічим. Далі гості досить часто загрожували ударами здалеку, але Ципун був напоготові. Івано-франківці теж розігрували свої стандарти, але зльоту Цвєлих і Чепорнюк пробивали вище воріт.


Згодом постріл Кордоби блокував Кіндратів, і на цей рикошет теж зреагував воротар. У відповідь Цвєлих несподівано вистрілив з десяти метрів, і м'яч, зачепивши Ткачука, ледь не опинився у воротах ТВД. Лічених сантиметрів не вистачило і Чепорнюку. Екс-"ураганівець" Андрій Ткачук згодом викотився на побачення з голкіпером, однак переможцем у цій дуелі вийшов Ципун. Втім вже через дві хвилини Ткачук на лівому фланзі розхитав Пилипіва, з-під якого і завдав результативного удару, а м'яч від штанги опинився у сітці воріт - 0:1.


Вже за хвилину Сержао втратив чудову нагоду зрівняти рахунок, коли після його "гармати" м'яч влучив у стійку. За мить Кордоба ціною порушення правил зупинив прохід Валенка, але знову хороший стандарт господарі "запороли". Спроби Біро Жаде розхитати захисників і пробити здалеку львів'яни блокували. Надалі "теведисти" стелилися під удари бразильців, взявши їх під щільну опіку, і при першій ліпшій нагоді намагалися втекти в контратаки. Тут свою майстерність знову продемонстрував Ципун. Виручив він і після "розстрілів" впритул від Кузя і Хавера.


Натомість івано-франківцям ну ніяк не вдавалося розіграти домашні варінти стандартів, до яких суперник був готовий. Наприкінці тайму Сергій Гупаленко випустив Ренатіньо, а згодом і Шотурму. Молодий "ураганівець" ледь не "привіз" другого гола, коли Кордоба вийшов сам-на-сам з кіпером, але пробив над поперечиною. Ще до перерви Біро Жаде завдав дального удару - знову трохи вище.


У другому таймі господарі заграли активніше. ТВД ж, навпаки, спокійно віддав ініціативу, перелаштувавшись на гру другим номером. Хвилинний спокій і зіграв з гостями злий жарт. Після кількох стандартів поблизу штрафного майданчика, які завершувались дуже хитро, але не ефективно, Сергій Гупаленко дав вказівку Сержао пробивати штрафний самому. Бразильський велетень так і зробив, пробивши з восьми метрів насилу, і м'яч від Кіндратіва залетів у сітку - 1:1. Поки Кіндратів перебував в нок-дауні (м'яч влучив йому у живіт), Шотурма на правому фланзі віддав передачу Сержао, котрий одним дотиком і знову своєю "гарматою" не залишив шансів Колтку - 2:1.


У першому колі у схожій ситуації Сержао перевернув все з ніг на голову, оформивши дубль у ворота ТВД за лічені секунди. Могли "ураганівці" на куражі забитий третій гол, але Біро Жаде трохи перемудрував своїми ефектними фінтами, а згодом виручив і Колток після удару Цвєлих. ТВД відповів трьома поспіль стандартами з лівого краю, останній з яких завершився взяттям воріт. Денис ввів аут на Кордобу, той прострілив, і м'яч, не зачепивши ніг Сімки і Біро Жаде опинився перед самотнім Шураком, котрий з двох метрів не схибив - 2:2.


Буквально через дві хвилини Ткачук "пробачив" колишніх одноклубників, з метра не зумівши переграти Ципуна. Після цього господарі завелись, взявшись до активніших дій. Пресинг по всьому майданчику, перехоплення, дальні удари - все пішло у справу. Найреальнішу нагоду знову вивести "Ураган" вперед на 35-й хвилині втратив Шотурма. Накрутивши двох захисників, з лінії воротарської він поцілив у поперечину воріт, після чого м'яч у руках зафіксував Колток.


Наприкінці другого тайму львів'яни заграли більш обережніше, набравши п'ять фолів. Однак незважаючи на фізичну втому, гості все ж знаходили у собі сили стелитися під удари Біро Жаде, Сержао, Ренатіньо. А на передостанній хвилині Вахула ледь не скористався швидким виходом 2 в 1, але допоміг Сімка, який підстрахував свого голкіпера. Той же Вахула допоміг у захисті, випередивши на мить Павлюка. Потім Колток прийняв на себе удар Цвєлих, а за кілька секунд Ткачук з двох метрів не влучив у рамку воріт.


Героєм-рятівником для "Урагану" міг стати Шотурма, але на його удар впритул блискуче зреагував воротар, а 5 секунд до сирени Петро знову не зміг переграти Колтка. У післяматчевій лотереї кіпер ТВД взяв перший шестиметровий від Ренатіньо, всі інші пенальті футболісти обох команд забили. Фінальну крапку поставив той, хто сьогодні все й розпочав. Точним ударом Андрій Ткачук приніс львівській команді другу перемогу в серії, продовження якої - вже завтра. Для "Урагану" більше немає права на помилку, адже відступати далі нікуди…



21 квітня. 15:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Туржанський (Запоріжжя). Інспектор: Савицький (Бориспіль).
Ураган: Ципун - Павлюк, Чепорнюк, Цвєлих, Пилипів-к - Кіндратів, Валенко, Біро Жаде, Сержао - Сімка, Шотурма, Ренатіньо.
ТВД: Колток - Денис-к, Шурак, Кордоба, Вахула - Хавер, Маржановський, Ткачук, Кузь.
Голи: Кіндратів (25), Сержао (25) - Ткачук (9), Шурак (29).
Попередження: Шурак (17), Ткачук (26).
Пенальті: 2:3 Саківський, 2:3 Ренатіньо (воротар), 2:4 Хавер, 3:4 Цвєлих, 3:5 Вахула, 4:5 Павлюк, 4:6 Денис, 5:6 Сержао, 5:7 Ткачук.

www.uragan.if.ua
Просмотров: 574 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz