Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 5 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 2:1 (0:0)
10:44
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 2:1 (0:0)
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 2:1 (0:0)

За три сезони виступів "Локомотиву" у вищій лізі в Івано-Франкіську більше трьох забитих голів глядачі не бачили. Ось така виходить традиція. Якщо в рік дебюту у "вишщі" харків'янам вдалось двічі переграти "Ураган", то минулого сезону суперники перемагали лише в рідних стінах. В обох команд - по дві домашні перемоги - в чемпіонаті та Кубку України.

Три місяці тому гол Валентина Цвєлих на останній хвилині приніс франківцям вольові три очки, адже гості тричі поступались у матчі першого кола. Загалом, у Харкові менше шести м'ячів не забивалось. А в Івано-Франківську - знову три голи. Як і минулого сезону, "Ураган" мінімально переміг - 2:1.


У першому таймі багато хороших моментів для взяття воріт не було. На 4-й хвилині Кісельов здалеку пробив низом, але Корнєєв в шпагаті перевів м'яч на кутовий. За дві хвилини Пилипів завершував швидкі виходи господарів 3 в 2 неточними ударами по воротах. В одному епізоді м'яч зрізався з ноги, так само, як і згодом у Білоцерківця після розіграшу штрафного.


В середині тайму Литвиненко парирував постріли Сімки і Ярого з близької відстані, на що "залізничники" відповіли дуже небезпечним ударом Одєгова, однак "ураганівцям" пощастило - м'яч пролетів поруч зі стійкою. За три хвилини до перерви Кіндратів двічі пробивав вище воріт, а на передостанній хвилині суперники обмінялися гострими моментами. Після ударів Павлюка і Клочка м'яч двічі "просвистів" поблизу штанги.


Якщо у першій половині підопічні Сергія Гупаленка дозволяли супернику більше контролювати м'яч, то по перерві господарі і самі частенько вдавались до активного пресингу, змушуючи гравців "Локомотива" помилятись при передачах. На початку другого тайму Берлізєв підстрахував свого голкіпера після удару Валенка, а за якусь мить Кулик з двох метрів пробив вище воріт, втративши найреальнішу нагоду відкрити рахунок.


Далі Корнєєв витягнув м'яча з ближньої "дев'ятки", а на допомогу Литвиненку прийшов Одєгов, котрий в падінні блокував постріл Цвєлих. Одразу після цього були пенальті. Впродовж однієї хвилини арбітри, не сумніваючись ані на мить, призначили два шестиметрові за гру рукою у штрафному майданчику. Двічі м'яч двічі влучав у руки Білоцерківцю і Сімці після ударів відповідно Кіндратіва та Одєгова. Тож спершу Павлюк, а за кілька секунд і Клочко шансів голкіперам не залишили - 1:1.


Не пройшло і двох хвилин, як обидві команди знову ледь не вийшли вперед. Капітан "Локомотива" поцілив у штангу, а Сімка у штрафному не зумів переграти Литвиненка. Потім стався ще один, не менш цікавий епізод, коли Цвєлих метрів з десяти майже по центру сильно пробив зі штрафного. М'яч влучив у стійку, двічі стрибнув по лінії воріт, і Дмитро Сорокін вибив його подалі. "Ураганівці" Сімка і Кіндратів сигналізували, мовляв м'яч перетнув лінію, але взяття воріт арбітри не зафіксували, що після гри і показав відеоповтор цього моменту.


Надалі гравці "стелилися" під удари суперників, ліквідовуючи загрозу на власній половині майданчика, і часто вдавалися до дальніх пострілів. Литвиненкові та Корнєєву до цього не звикати, тож голкіпери явно "читали" таку гру. На 34-й хвилині івано-франківцям вдалась ефектна контратака, яку розпочав як раз капітан "Урагану". Після удару Журби з гострого кута Корнєєв одразу вкинув м'яча на хід Пилипіву, котрий промчав повз Клочка, відпасував на Валенка, а той, в свою чергу, видав ідеальну передачу Кулику - 2:1.


У "Локомотива" було понад п'ять хвилин, щоб врятувати гру. Натомість кілька нагод збільшити рахунок втратили Сімка і двічі Валенко, на що "залізничники" відповіли двома ударами Дмитра Сорокіна, з якими Корнєєв впорався без особливих проблем. Вихід Клочка п'ятим польовим також успіху не приніс, тим паче, що Кісельов на 38-й заробив п'ятий фол, і гості намагались грати обережніше. Олександр Сорокін за 14 секунд до фінальної сирени пробив над перекладиною, а вже за мить радості "ураганівці" не було меж.


Ця перемога стала хорошим подарунком до дня народження президента клубу Олександра Бубена, який він святкуватиме 5 січня. На Різдвяні свята і місячну перерву у чемпіонаті івано-франківці пішли у піднесеному настрої, успішно розпочавши Новий рік перемогою над "Локомотивом".


4 січня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1200 глядачів.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Король (Донецьк). Інспектор: Соломонко (Львів).
Ураган: Корнєєв-к - Павлюк, Валенко, Кулик, Пилипів - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих.
Локомотив: Литвиненко - Журба, Корнійчук, Берлізєв, Клочко-к - Одєгов, Д.Сорокін, Кісельов, Білоцерківець - Зінченко, О.Сорокін.
Голи: Павлюк (23, пенальті), Кулик (34) - Клочко (24, пенальті).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua


Просмотров: 856 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz