Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 27 » "УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ" - 5:8. ПІСЛЯМОВА
12:03
"УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ" - 5:8. ПІСЛЯМОВА
Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер "Енергії":
- Нарешті ми виграли в івано-франківської команди у неї вдома. Для нас було великою проблемою те, що ми не вигравали в "Урагану" з 2010 року, коли я ще працював у львівському "Таймі". Коли ми на майданчику франківців у складі об'єднаної команди "Енергія-Тайм" програли 0:1, психологія порушилася і ми не могли тримати себе в руках. В цьому матчі нам це вдалося.

По-перше, а це треба визнати і бути справедливим, що цього сезону "Ураган" дуже погано грає в обороні. Ми це розуміли, ми це вивчили. Хоча ми знаємо, що тут ми пропускаємо по 4 м'ячі, але ми домовилися, що в цьому матчі ми повинні забити в два рази більше. І нам це вдалося. "Ураган" ризикував, йому потрібно було підніматися і йти, адже він дуже впевнено грає в себе вдома і ми це розуміли.

Я скажу так, якщо порівнювати гру івано-франківської команди з харківським "Локомотивом", коли господарі обіграли суперника з рахунком 6:3 при тому, що в "Урагану" зараз не той склад, і зрівнювати матч проти "Енергії", то я мушу визнати, що у цій грі ми були дуже сильними, бо забивати на виїзді стільки м'ячів при агресивному і підтримуваному вболівальниками "Урагані" - велика справа. Але я би відзначив дві сторони. Це те, що ми ніяк не можемо справитися з грою в обороні та з грою Сержао, який відзначився в наших воротах тричі, а задовільна сторона - ми реалізували третину своїх моментів.

Я не хочу образити господарів, але ми були вправними, розуміли гру, дуже гарно демонстрували, особливо перша наша четвірка, геометрію гри, в нас виходило в атаці те, про що ми домовилися, але не зовсім все вийшло в обороні. Ця гра визначила двох претендентів на чемпіонство - "Енергію" та "Локомотив", та відокремила "Ураган", який має стати бронзовим призером.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Зрозуміло, що перше місце ми вже втратили, друге також буде важко наздогнати з різницею в 9 очок. Але ми все рівно будемо грати далі. Скажу так, чарівної палички нема, повторюся, з того складу, що розпочинав чемпіонат, залишилося чотири гравці. Оновленому та молодому складу властиво помилятися. У цьому матчі, на мою думку, ми не виглядали гірше за суперника. Але саме в цьому поєдинку спрацював всім відомий вислів: "не забиваєш ти - забивають тобі".

Вісім пропущених м'ячів - це багато, тому виграти було неможливо. Але хлопці билися, тут я нічого не можу сказати. Так, помилки були, так, говорячи футбольною мовою, "напривозили" собі дуже багато м'ячів, але старалися і при рахунку 1:4 не зламалися. Було багато моментів, але все завершилося так, як ми бачимо. Бо футбол є футбол. Значить, "Енергія" на даний момент є сильнішою за нас. Звичайно, дуже шкода, але цього сезону в нас залишається лише Кубок України. Зрозуміло, що треба втриматися в трійці та виграти кубок.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 363 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz