Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 4 » “Тайм” переміг ПФС
19:49
“Тайм” переміг ПФС

У 16-му турі чемпіонату України з футзалу львівський "Тайм” здобув прогнозовану перемогу над ПФС із Севастополя. Підсумковий рахунок зустрічі – 6:2.

Багатою на голи виявилася четверта хвилина гри. Впродовж 60 секунд відбулося аж три взяття воріт. Спершу після удару Ільдара Макаєва м’яч зрикошетив у сітку воріт гостей. Згодом комбінацію кримчан завершив влучним ударом Андрій Чернієнко. А потім дубль оформив Макаєв, який замкнув простріл Максима Павленка. Надалі севастопольці більше переймалися захистом воріт, а не атаками.

Втім, тривалий час реалізувати хоча б один момент "червоно-чорним” не вдавалося. На 15-й хвилині матчу в пасиві гостей було п’ять командних фолів, "таймівці” ж не мали жодного. На 18-й Валерій Легчанов зробив рахунок 3:1. А через хвилину він не зумів покарати ПФС за шостий фол. Олексій Яблонський на четвертій хвилині другого тайму до мінімуму скоротив перевагу галичан – 3:2. Через хвилину Максим Павленко збільшує перевагу своєї команди. А впродовж 35-ї дубль оформив Сергій Чепорнюк. Отже, 6:2 – чергова перемога "Тайму”. 

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/401/2/
Просмотров: 866 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz