Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 5 » Станіслав Гончаренко: «Треба було будь-який результат, лише би переможний»
09:53
Станіслав Гончаренко: «Треба було будь-який результат, лише би переможний»
Головний тренер "Енергії-Тайму" Станіслав Гончаренко поділився враженнями від матчу з "Єнакієвцем".
-Судячи з підсумкового результату, гра мала напружений характер, і кінцівка була дуже божевільною, - каже Станіслав Олександрович. - Лаяти хлопців за неї не варто. Ми визначали для себе тут будь-який результат, лише б переможний. Буде це 5:1, 5:4, 2:1, 1:0 - лише б виграти. У цьому залі є речі, які виникають спонтанно, і складно до них звикати.
Я наведу приклад. Якщо взяти футболіста і змусити його грати у взутті на два розміри менше - він носить 42-й, а йому дали 40-й - грав би він, чи ні? Ну, в 43-ому грати можна. Тому, коли Єнакієве перебирається в чиїсь зали, які більші, їм простіше адаптуватися. Коли ж ти з великого залу заходиш в маленький, це все одно, що ти одягаєш взуття на два розміри менше. Це відступ, але це правда.У звязку з цим і виникають ось такі непередбачені ситуації. 4:0 - це один відрізок, в якому ми вели, і 0:3 другий тайм. У господарів досвідчена команда, і, здавалося б, рахунок після першого тайму був незаперечний - 4:0, «Єнакієвець» зміг вичавити з наших помилок, з тих ситуацій, де ми десь не дограли, результат, який стояв на межі нашої перемоги.

У бік своєї команди можна сказати тільки один мінус. За рахунку 4:0 все одно треба грати на результат далі, треба грати на пятий, шостий мяч, а наші хлопці вже грали по результату. Вони порахували, що чотири - це межа, і досить. Слава Богу, що так все закінчилося.

- Завдяки цій перемозі і поразці «Локомотива» Ваша команда вийшла на перше місце, і має всі шанси на ньому закінчити регулярний чемпіонат. Наскільки це важливо для «Енергії», і чи ставилося чи таке завдання?
- Якщо Ви говорите про перше місце, значить, і «Ураган» програв?

- Так.
- О, я не знав. Це приємна новина. У нас завжди завдання - бути тільки першими. Але після втрати очок в Луганську, ми ставили завдання вийти на друге місце. Але раз так сьогодні сталося, то тепер будемо думати тільки про перше місце. Проте, в останньому турі проти нас гратиме серйозний суперник, який у себе вдома програв сьогодні першу гру. Тому, він до нас приїде з особливим настроєм, і фактично у Львові через тиждень буде гра за перше місце.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1910
Просмотров: 520 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz