Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 18 » Станіслав Гончаренко: «Поїздка в Крим опустила нас на землю»
09:50
Станіслав Гончаренко: «Поїздка в Крим опустила нас на землю»
Головний тренер «Енергії-Тайму» Станіслав Гончаренко підбив підсумок двох матчів в Севастополі клубній прес-службі.

«Кореспондент з Севастополя, який брав у мене інтерв"ю після матчу, неправильно зрозумів мою думку, - каже Станіслав Олександрович. - Зі слів журналіста, я принижую достоїнство другої команди. Насправді це не так. Я мав на увазі, що гра в п"ять польових гравців - це утопія не для команди Севастополя, а для всього міні-футболу. Грати чотири тайми, а саме 80 хвилин за однією схемою та системою, – це утопія для самого міні-футболу і його майбутнього зокрема. Ця гра проводиться на двох половинах майданчика. Це позиційна атака, контратака, оборона, а не тільки захист власних воріт. Утім, суперника за це потрібно похвалити. Це була єдина можливість здивувати Україну і він сповна ним користався.

До Севастополя ми їхали за легшими матчами. Потрібно бути чесним і це визнати. Суперник дав нам хороший урок, за що ми йому вдячні. Севастополь опустив мене і мою команду на землю. Усім потрібно зрозуміти, що не буває легких матчів. У матчах плей-оф немає наперед відомих переможців. В першій грі ми погано віднеслися до самого матчу. Попри це, нам вистачило майстерності повести у рахунку. Утім, за 5 хвилин усе змінилося. Команда зарано повірила у свою перемогу і за це поплатилася. Як правило, у таких випадках за це наказують. Гравці грали не з прізвищами на спині, а на грудях. Ми допустили помилки, які привели до такого результату. Підтвердження моїх слів – серія пенальті, яка відобразила стан команди у першій грі.

До другої гри в тактичній схемі ми нічого не змінили, хіба що відношення до самого матчу. Ми закономірно повели з рахунком 2:0, контролюючи хід подій на початку матчу. Додавши в характері, ми не могли обіграти суперника у стратегічній лінії. За чотири тайми суперник створив нам стільки проблем, що ми ледве вибралися з них. А забили свої голи завдяки тому, що у нас є виконавці, які у важку хвилину можуть взяти гру на себе.

Потрібно нам усім сісти і подумати чому за чотири тайми ми не змогли справитися з грою суперника. Ми маємо тепер багато інформації для роздумів. Суперник застав нас зненацька. Ця команда дуже впевнено проводила свою модель гри. Ми цього не очікували. За два матчі ми так і не змогли знайти цьому якусь протидію».

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1933
Просмотров: 560 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz