Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 2 » Олександр БУБЕН: "РІК ЗАВЕРШИЛИ НА МАЖОРНІЙ НОТІ"
22:50
Олександр БУБЕН: "РІК ЗАВЕРШИЛИ НА МАЖОРНІЙ НОТІ"
Ще рано пiдбивати пiдсумки, але вже зараз можна говорити про таке. По-перше, нам вдалося стрiмко розвивати команду, тому цiлком логiчно, що наприкiнцi року, ще за два тури до його завершення, ми вийшли на третє мiсце у турнiрнiй таблицi. Це досить хороший задiл у порiвняннi з минулим сезоном.

Що нас очiкує у мабутньому?.. Звiсно, з кожною грою ми будемо додавати, тому що так побудована система пiдготовки "Урагану", згiдно з якої команда додає обертiв у другому, третьому та четвертому колi чемпiонату. Окрiм того, у нас досить серйознi надiї на Кубок України та успiшний виступ у Харковi у "Фiналi восьми".

Шкода, що на сьогоднiшнiй день є двоє гравцiв, допомога яких нам була дуже потрiбна в останнiх матчах. Вибув з гри пiсля перенесеного грипу Сергiй Пiддубний. Травму у кубковому поєдинку з "Динамо" отримав Андрiй Паршиков. Це - серйознi кадровi втрати. Однак є над чим працювати i нашому тренерському складу. Це показала гра у Донецьку проти "Шахтаря" - нашого прямого конкурента за призовi мiсця. Я думаю, у нас ще є час зробити висновки пiсля цього двобою, щоб нормально вiдiграти проти дiючого чемпiона України - львiвського "Тайму".

Як на мене, не можна їхати з одною тактикою на такий важливий поєдинок, тобто грати вiд оборони. Потрiбно вже за рахунку 1:1 або 1:2 щось змiнювати, брати тайм-аут, пiсля чого - перебудовувати гру. На жаль, цей матч показав, що ми до цього не готовi. Цю поразку тренери повиннi проаналiзувати i надалi врахувати усi помилки, насамперед, тактичнi, оскiльки попереду у нас багато важливих iгор. Разом iз тим, у той час, коли вiдкриється трансферне вiкно, можливо, буде якесь пiдсилення команди. Принаймнi над цим зараз думаємо. Були б пропозицiї, а ми помiзкуємо над тим, як їх реалiзувати.


В цiлому, ми на дуже позитивнiй нотi завершили 2009-й рiк - з хороших перемог як на початку, так i наприкiнцi року. Головне, що на позитивнiй нотi його закiнчили головнi спонсори та меценати "Урагану". Є бажання продовжувати i розвивати цей проект надалi. Тому хочу побажати, щоб в наступний рiк нашi гравцi та тренерський склад входили у новий рiк виключно з позитивними емоцiями. Здоров'я та наснаги усiм нашим вболiвальникам, котрi завжди пiдтримують "Ураган".

Хотiлось, щоб i надалi розвивалась цiкава, i я б сказав, унiкальна телепрограма "Дабл-пенальтi". Усiх вiтаю з Новим роком i бажаю виключно перемог, а також не зупинятись на досягнутому i крокувати тiльки вперед i вперед! Усіх з новорiчними i Рiздвяними святами!

З найкращими побажаннями
Олександр БУБЕН, президент НФК "Ураган"
Просмотров: 760 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz