Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 7 » Нічия у Львові з “Лембергом”!!!
14:07
Нічия у Львові з “Лембергом”!!!
Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Радько М., Павлів О., Грицина М., Петрик   Е., Колодюк Ю., Грицина М., Луців А., Москвін Є.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій

" АК Лемберг”: Русецький Н., Оніщук І., Николишин Н., Вацяк С., Янч Р., Хавер Ю., Надопта О., Галамага О., Іляш В., Майорчак І., Біров В., Храмов В, Хіреш Л.

Головний тренер: Вацяк Сергій 

Коротко про матч:

1 тайм

     Під гучний стукіт барабанів уболільників зі Львова команда "Лемберг розпочала гру з центра поля. Першими на надійність кіпера «шансівців» перевірив Лямін Хіреш, та Павло Чемерис перевів м’яч на кутовий. Друга хвилина і розіграш кутового з боку ковельчан ледь не завершився голом, але Євген Москвін пробив надто легко. На 4-й хвилині удар Сергія Вацяка прийняла голова Назара Русецького. Незабаром Микола Радько з центра поля пробив у площину воріт, але голкіпер "Лемберга нейтралізував небезпеку. Не закінчилась 5-а хвилина, як "Шанс-Авто вийшов уперед – Віталій Романчук віддав пас на дальню стійку Володимиру Бобилєву, який і став автором забитого м’яча (1-0). Шоста хвилина і змарнований момент збільшити перевагу в матчі від Євгена Москвіна – м’яч пролетів повз стійку. На 7-ій хвилині він же міг зі штрафного вкотре збільшити перевагу, але на заваді став кіпер "Лемберга. 8-а хвилина і Назар Николишин за гру рукою заробляє п’ятий командний фол. За мить, після помилки Сергія Вацяка в обороні Олег Павлів не реалізовує вихід віч-на-віч з воротарем. 13-а хвилина і ще один змарнований момент «шансівців» після розіграшу кутового – удар Миколи Грицини парирував кіпер господарів. На 15-ій хвилині Назар Русецький міг зрівняти рахунок у матчі, але надійна гра Павла Чемериса зберегла мінімальну перевагу «шансівців». На 16-ій хвилині Сергій Вацяк міг відновити статус-кво, але воротар волинян ліквідував небезпеку, перевівши м’яч на кутовий. На 18-ій хвилині ковельчани відповіли атакою «три у два», але надійна гра голкіпера "Лемберга не дозволила змінити рахунок у матчі. Остання хвилина першого тайму і 5 командний фол збоку «шансівців». Перерва.

2 тайм

     Другий тайм волиняни розпочали ударом Євгена Москвіна у рамку воріт, але вкотре воротар нейтралізував небезпеку. 23-я хвилина, і чи не найкращий момент збільшити перевагу в матчі змарнував Микола Грицина. Після вкидання м’яча Чемерисом на Москвіна, який, опинившись з Грициною «два в один» з воротарем, віддав пас, але той не влучив у порожні ворота. «Лемберг» відповів ударом Назара Николишина повз ворота. На 25-ій хвилині Сергій Вацяк, опинившись віч-на-віч з воротарем «шансівців» та обігравши воротаря, пробив надто легко. М’яч з лінії воріт вибив Володимир Бобилєв на аут, тим самим зберігши мінімальну перевагу команди. 26-а хвилина і «Лемберг» відновив статус-кво – Ігор Майорчак став автором збитого м’яча (1-1). Через 30 секунд ударом з-за меж штрафного майданчика Михайло Грицина вивів «Шанс-Авто» вперед (2-1). Одразу після розіграшу з центра поля Сергій Вацяк зрівняв рівновагу у матчі – 2-2. В останній десятихвилинці відбувся шквал емоцій збоку обох команд, адже ніхто з суперників не хотів програвати. Зміна голкіперів «Лемберга», як виявилось пізніше, була не марною. На 30-ій хвилині за розмови з арбітром Грицина отримав жовту картку. 31-а хвилина і львівяни змарнували момент «два в один», після помилки Андрія Луціва у центрі поля. 32-а хвилина і непоганий розіграш ауту міг вивести «шансівців» уперед, але надійно війшов у гру Віталій Біров, який був на сторожі. На 33-й хвилині майже з лінії воріт вибив м’яч Андрій Луців. За мить, після удару Сергія Вацяка, м’яч влучив у груди Луціву і вилетів на кутовий. 35-а хвилина і друга жовта картка в активі команди "Шанс-Авто – за фол у центрі поля отримав попередження Володимир Бобилєв. За три хвилини до закінчення гри Євген Москвін міг вивести «шансівців» уперед, але надійна гра воротаря господарів, зберегла результат на табло не змінним. 38-а хвилина і п’ять командних фолів в активі "Лемберга. Тайм-аут з боку львівян. За 15 секунд до кінця зустрічі Євген Москвін з Віктором Храмовим вирішили зясувати стосунки. Як наслідок, затримка у грі і покарення обох жовтими картками.

         Отож у підсумку нічийний результат у Львові, виїзне очко в активі «Шанс-Авто» та друга сходинка у чемпіонаті України перша ліга (західна зона).

ИСТОЧНИК: http://www.shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/211--q-q

Просмотров: 536 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 5.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz