Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 21 » Максим ПАВЛЮК: "МИ НАЛАШТОВУЄМОСЬ ТІЛЬКИ НА ПЕРЕМОГУ!"
00:07
Максим ПАВЛЮК: "МИ НАЛАШТОВУЄМОСЬ ТІЛЬКИ НА ПЕРЕМОГУ!"
Сім матчів з початку сезону провели між собою "Ураган" і ТВД. Попереду - ще принаймні два, але найбільш вирішальні на шляху до півфіналу чемпіонату України.

В усіх поєдинках проти львівської команди грав Максим ПАВЛЮК, якому так і не вдалось відзначитись лише в одній грі, коли "Ураган" в гостях поступився 0:2. В інших матчах цих суперників Максим не залишав майданчика без забитого м'яча...

- У нинішньому чемпіонаті в твоєму активі 6 голів, три з яких ти забив у ворота ТВД. Перший з них приніс "Урагану" вольову перемогу у першому колі. Той м'яч вийшов доволі суперечним. Тоді ти був найближче до лінії воріт. Чи було взяття воріт?
- Я був найближче до воріт, тому переконаний, що м'яч повністю перетнув лінію. Не можу зрозуміти, чому власне виникли такі суперечки, адже навіть з найдальшої точки було видно, що гол був і перемога була на боці "Урагану". Звичайно, ми переглядали відео після матчу, що в черговий раз підтвердило - взяття воріт було стовідсотковим, і наша команда здобула заслужену перемогу.


- У матчах проти ТВД ти відзначався ще чотири рази. Щоправда, було це на "Кубку Галичини-2010" і у двох товариських поєдинках наприкінці лютого...
- Якщо чесно, я навіть не задумувався над цим. Дійсно так вийшло, що я забивав голи у ворота львівської команди на "Кубку Галичини-2010" і у двох товариських поєдинках. Хоча, якщо я буду продовжувати влучати у ворота не тільки ТВД, то, я думаю, це дасть доволі позитивний результат як для мене особисто, так для нашої команди в цілому.

Головне, як це банально не звучить, - щоб "Ураган" перемагав! А якщо ти при цьому вдасться забити, то, думаю, жоден футболіст від такого не відмовиться. Тому, якщо у четвер та п'ятницю ми виграємо і я ще при цьому заб'ю - не засмучусь, скажу чесно (посміхається). Думати про те, чи заб'ю чи ні, немає часу, треба грати в команді й здобувати результат разом. У нас попереду дуже відповідальні матчі плей-офф, тому зараз найважливіше - перемагати у кожній грі.

- Зараз у квітні "Ураган" тричі зіграв у Львові, де лише одного разу переміг. Ти забивав у двох матчах плей-офф. Розкажи більше про ці поєдинки...
- Ми не один раз переглядали кожну гру, і я думаю, всі погодяться, що ми не заслуговували на поразку від ТВД ні в матчі чемпіонату, ні в плей-офф. Мені здається, це - якесь прикре непорозуміння. Хочу зазначити, що по грі нам все, як правило, вдається, ми створюємо чимало небезпечних моментів, а результат поєдинків говорить зовсім про інше.

Вже давно зауважують, що матчі з львівською командою і також з "Локомотивом" даються нам особливо складно. Не знаю, в чому причина, але ми боремося і прагнемо змінити стереотипи. І вже в другій грі плей-офф у Львові все стало на свої місця - ми одразу забили чотири голи і спокійно довели гру до переможного фінішу. Сподіваюся, що "Ураган" більше не буде тріпати нерви ні собі, ні вболівальникам.


- Цього тижня в Івано-Франківську визначиться володар путівки до півфіналу. Який настрій перед найближчими матчами з ТВД?
- Настрій лише бойовий. Наша команда налаштовується тільки на перемогу. Добре, що ми виграли другий матч в ТВД, нам буде психологічно легше далі змагатися з цим суперником.

- Якщо "Ураган" пройде ТВД, чого ми щиро бажаємо нашій команді, то кого хотів би побачити у півфінальній серії - "Єнакієвець" чи "Кардинал-Рівне"?
- Для такої команди як "Ураган" нема різниці проти кого грати. Наша головна задача - вийти в фінал, а хто з цих двох команд стане нашим суперником, не має принципового значення. Тим більше, що і в Єнакієвому, і в Рівному дуже специфічні зали, тому там буде набагато важче, як деінде.

Наразі ми готуємося до ігор з ТВД, оскільки перша серія матчів плей-офф найскладніша, а далі в нас ще буде час підготуватися.


- В регулярному чемпіонаті "Ураган" на рідному майданчику програв лише "Локомотиву". Вдома, як-то кажуть, і стіни допомагають...
- "Ураган" завжди славився своїми відданими вболівальниками та іграми на домашньому майданчику. Тому, маю надію, традиція буде продовжуватися. І саме з допомогою наших вболівальників ми вирішимо задачу виходу у наступне коло. Адже всі наші забиті голи, всі наші перемоги ми присвячуємо справжнім фанатам "Урагану"!

Олег ЛАНЯК, Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 570 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz