Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 7 » Лисенчук: «Якщо доказів немає - за слова треба відповідати»
19:36
Лисенчук: «Якщо доказів немає - за слова треба відповідати»
Коментуючи підсумок чвертьфінального двобою ЄВРО-2012 із хорватами, головний тренер збірної України Геннадій Лисенчук зазначив, що його підопічні переграли суперника тактично, на жаль, не продемонструвавши гідної реалізації створюваних моментів.

Наставник синьо-жовтих Геннадій Лисенчук, привітавши суперників із перемогою, зробив акцент на деяких моментах, котрі не мають жодного відношення до спортивної боротьби та йдуть у розріз із закликами УЄФА до Чесної Гри та Поваги.

Зокрема, український фахівець звернув увагу на те, що гравці, тренери та обслуговуючий персонал хорватської збірної, ігноруючи передматчеву церемонію УЄФА, демонстративно відмовилися потискати руки українцям, а отримавши від них атрибутику з національними символами, жбурляли її в напрямку трибун або ж узагалі викидали в сміття.

- Цим вони висловили неповагу не тільки до України та до УЄФА, а й до тих глядачів, що заповнили трибуни сплітської арени, − сказав Геннадій Лисенчук, котрий працює у футзалі понад 20 років. Він, до речі, є членом профільного Комітету Європейського футбольного союзу й збирається апелювати з приводу цих ганебних подій на відповідному рівні в УЄФА.

Напередодні чвертьфіналу футзального ЄВРО-2012 хорватська преса активно цитувала головного тренера своєї збірної Мато Станковича, котрий відкрито звинувачував українців у тому, що вони зіграли договірний матч із Азербайджаном у рамках кваліфікаційного турніру чемпіонату світу в грудні минулого року. Цю ж тему підтримали на прес-конференції в «Спаладіум Арені» місцеві журналісти.

- Мені здається, моєму хорватському колезі дуже зручно пояснити невдачу своєї команди у світовій кваліфікації якоюсь змовою, − сказав тренер збірної України. − Сенсаційно обігравши азербайджанців, на тлі тотальної переваги суперника, збірна Хорватії за всіма статтями програла в Баку нам. Господарі ж у зустрічі з Україною, що вже наполовину вирішила турнірне завдання, були дійсно сильнішими, тим більше, що їм треба було реабілітуватися перед власною публікою. Наскільки важливий зв'язок команди й трибун, самі хорвати, напевно, відчувають зараз, під час домашнього ЄВРО.

Звинувачуючи ж нас, вони посилаються на різні джерела, радять охочим знайти підтвердження в Інтернеті чи десь іще. Я б, у свою чергу, порадив їм із своїми аргументами звернутися до судових органів. УЄФА якраз оголосив рішучу війну договірним матчам, тож такий матеріал, якщо він є, буде справді безцінним. Якщо ж доказів немає − за свої слова треба відповідати. Щонайменше треба попросити вибачення, не тільки в України, а й в Азербайджану. Щонайбільше − відповісти за наклеп...

http://ffu.org.ua

Просмотров: 450 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 2.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz