Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 11 » Клас вищий за бажання
22:59
Клас вищий за бажання
Україна – Польща – 4:2 (4:0)
Голи:
Чепорнюк, 2, 4; Легчанов, 18; Іванов, 20 – Стоніна, 32; Міколаєвіч, 40.
Україна: Лисенко (Кардаш, 31) – Павленко, Легчанов, Кондратюк, Чепорюк – Іванов, Сільченко, Рогачов, Замятін – Овсянніков, Валенко, Журба, Романов, Пилипів.
Польща: Наврат – Хайнц, Мірга, Стоніна, Олєйнічак – Шимура, Будняк, Жебровскі, Міколаєвіч – Маціаг.
Попередження: Стоніна, 31; Мірга, 38 – Пилипів, 32.

Національна збірна України з футзалу, готуючись до фінальної частини чемпіонату Європи, що з 19 по 30 січня пройде в Угорщині, провела перший товариський поєдинок. Синьо-жовті у Львові прогнозовано здолали збірну Польщі –4:2.

Товариський поєдинок українців та поляків у реконструйованому палаці спорту "Галичина” відкрив футзальний сезон у цій арені. Відтак, ажіотаж серед вболівальників не забарився – глядачі трибуни заповнили вщерть.

Початок матчу відверто їх порадував. Сергій Чепорнюк у дебюті гри двічі розписався у воротах суперника. У першому епізоді "таймівцю” допоміг поляк Хайнц, який невдало підставився під м’яч і трибуни ожили – 1:0 на користь синьо-жовтих. А у наступній атаці Сергій обігрався з Павленком і бездоганно пробив по воротах –2:0. Утім, від такого нокдауну поляки зуміли отямитися. Натомість головний тренер нашої команди Геннадій Лисенчук замінив першу четвірку. Об’єктивно, друга четвірка, у якій висутпали Дмитро Іванов, Євген Рогачов, Дмитро Сільченко та Валерій Замятін, виглядала не так переконливо, як перша. Звідси зробимо висновок, що саме пошуком гравців другої четвірки зараз найбільше зайнятий тренерський штаб нашої команди. До завершення першого тайму поляки, хоч і зуміли дещо змінити малюнок своєї гри, однак знову пропустили. Спочатку Валерій Легчанов потужно та влучно пробив з дабл-пенальті, а на останній хвилині першого тайму Іванов пробив по порожніх воротах після передачі Замятіна.
У другому таймі кращі гравці у складі збірної України Валерій Легчанов та Сергій Чепорнюк розмітилися на трибунах серед вболівальників, а в бій вступили Євген Валенко, Сергій Журба, Федір Пилипів та Михайло Романов. Відверто, гра нашої збірної у другому таймі розчарувала. А полякам вдалося нав’язати свій футзал і цілком справедливо забити два голи, при чому без відповіді. У воротах Кардаша, який після перерви замінив Лисенка, розписалися Стоніна та Міколаєвіч.
Відтак, 4:2 – перемога збірної України, що залишила чимало запитань. Сподіваємося, до офіційних поєдинків їх не буде...
Завтра, 12 січня, у палаці спорту "Галичина” команди проведуть повторний поєдинок (початок о 15_00).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1289
Просмотров: 716 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz