Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 17 » Кардинал-Рівне - Єнакієвець 6-4
22:49
Кардинал-Рівне - Єнакієвець 6-4
На відміну від п’ятничного матчу суботній цілком можна було розділити на окремі проміжки часу, під час яких повноправними господарями на майданчику були гравці то однієї, то іншої команди. Звичайно, більше таких відрізків було в господарів, але і гості теж мали чим похвалитися. Забігаючи наперед, повідомлю, що рівнянам таки вдалося взяти реванш за попередню поразку, і тепер навряд чи знайдеться сміливець, який передбачить переможця в цій парі. Цікаво, що і в інших парах жодній з команд так і не вдалося здобути дві перемоги. Отже вся боротьба ще попереду.

Гра розпочалася за повної переваги МФК «Кардинал-Рівне» - склалося таке враження, що гості віддали всі сили в попередньому матчі і на звітну гру в них їх вже не залишилося. Красномовним підтвердженням цьому стало те, що гості лише на 10-й хвилині нанесли перший сякий-такий удар у сторону воріт господарів. Натомість рівняни постійно контролювали м’яч і раз-по-раз наносили небезпечні удари по воротам суперника. І така гра згодом дала позитивний результат, який втілили у голи Когут і Тригубець. Першим відзначився Юрій Когут, який у цьому матчі замінив у другій четвірці Волянюка, котрий через червону картку пропускав гру. Юрій чітко скористався нагодою і з-за меж воротарської точно пробив повз Власенка. А наприкінці першої десятихвилинки вже Сергій Тригубець потужним ударом із правого флангу увігнав м’яч у дальній кут воріт.

Головний тренер «Єнакієвця» Микола Шевцов одразу замінив Власенка на Мельника і згодом це дало свої плоди, єнакієвці відчули впевненість на останньому рубежі і починаючи з 14-ї хвилини почали турбувати голкіпера рівнян Андрія Пітулю. На цей час господарі надто заспокоїлися, адже півтора тайму «возили» гостей, і ця розслабленість, як кажуть, вилізла боком. У доволі простій ситуації, рівняни втратили м’яч на лівому фланзі атаки суперника поблизу воротарського майданчика, тут як тут опинився Скорий, змістився трохи в центр і легко перекинув м’яч через Пітулю, який кинувся йому в ноги на перехоплення – 2:1. А за дві хвилини Хурсов вивіреною передачею знайшов у володіннях рівнян Нестерука, і той не залишив шансів голкіперу рівнян – 2:2. До закінчення тайму обидві команди намагалися безрезультатно змінити рахунок, нагоди мали як рівняни, так і єнакієвці, проте на завершальній стадії гравців обох команд підводила влучність.

Другий тайм рівняни розпочали аналогічно до першого, тобто за цілковитої територіальної і ігрової переваги, і вже незабаром це дало свої плоди. Перший удар Мар’яна Маринюка Мельник парирував на кутовий, а після його розіграшу, коли вже здалося що небезпека позаду, Маринюк на правому фланзі атаки перехопив неточну передачу захисника гостей і спокійно пробив між ніг голкіпера – 3:2.

За інерцією рівняни ще кілька хвилин володіли ініціативою, і якось не помітно її втратили. Гості почали пресингувати суперника по всій площині ігрового майданчика і навіть секунди не давали супернику на прийняття рішення. Такий щільний пресинг згодом і дав позитивний результат. Атака єнакієвців правим флангом завершилася вивіреною передачею Турчака на п’ятачок, де своєчасно опинився Сільченко, і Дмитро з легкістю жонглера перекинув м’яч у праву дев’ятку. Андрій Пітуля був безсилий завадити м’ячу потрапити у ворота – 3:3.

На цьому неприємності рівнян не закінчилися, хоча не можна сказати, що перевагою заволоділи в цей час гості – гра була рівною і відзначитися почергово могли гравці, як однієї, так і другої команди. І все ж таки вперше за гру гостям нарешті вдалося вийти вперед. Прохід правим флангом Сильченка і передача у воротарську на набігаючого Скорого – потужний простріл і м’яч, наче в більярдну лузу, влітає у сітку воріт Андрія Пітулі.

Тут вже не витримують нерви у головного тренера господарів Юрія Баховського, і він, після двох поспіль пропущених м’ячів міняє голкіпера – замість Пітулі у воротах з’являється Віталій Дєнюжкін, який одразу починає виконувати роль п’ятого польового гравця. Правда, така тактика гри ледь не принесла розчарування. На 35-й хвилині під час чергової атаки рівнян гості перехопили м’яч і Олександр Хурсов викотився проти Сергія Піддубного, і на щастя господарів, хоча й пробив повз нашого ветерана, проте влучити у порожні ворота так і не зміг – м’яч просвистів повз дальню ліву стійку.

Заключні хвилини матчу ігрова перевага рівнян ставала все більш вагомішою, але її втілення у забиті м’ячі ніяк не вдавалося. Нарешті, коли годинник розпочав відлік передостанньої хвилини матчу, чергова атака господарів таки завершилася капітуляцією Мельника. Маринюк справа чудовим пасом вивів на удар Тригубця. Сергію нічого не залишалося, як в четверте і в останнє зробити рахунок гри нічийним. Не пройшло і 10 секунд, як уже Тригубець відповів Маринюку люб’язністю на люб’язність. Тепер вже Сергій справа віддав лівіше на Мар’яна, і той без зайвих клопотів примусив Мельника виконувати неприємну місію – 5:4.

Такий перебіг подій, зрозуміло, що вже не влаштовував тренера гостей, і на майданчику замість голкіпера в якості п’ятого польового гравця з’являється Замятін. І потрібно зазначити, що його вихід ледь не призвів до голу, але господарям не лише вдалося ліквідувати загрозу, але й провести швидку контратаку. Тригубець перехопив м’яч на правому фланзі і, змістившись в центр, разом із Сергієм Піддубним викотився проти двох гравців «Єнакієвця» – передача врозріз між захисниками на ветерана рівнян і шостий м’яч влітає у порожні (без голкіпера) ворота «Єнакієвця».

Завершальна атака гостей, м’яч на п’ятачку отримує Дмитро Сільченко і, знаходячись спиною до воріт, не сильно б’є через себе у ліву дев’ятку, але на цей раз Андрій Пітуля, який на останній хвилині знову з’явився на майданчику, замінивши Віталія Дєнюжкіна, забирає м’яч у руки. Фінальна сирена сповіщає про перемогу МФК «Кардинал-Рівне» - 6:4 і рахунок у серії стає – 1:1.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

ИСТОЧНИК: http://cardinal-rivne.at.ua/news/kardinal_rivne_zhnakievec_4_3_ogljad_matchu/2011-04-17-113
Просмотров: 517 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz