Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 31 » Гончаренко: «Таймівці» у збірній себе не перевершили
14:30
Гончаренко: «Таймівці» у збірній себе не перевершили
оловний тренер «Тайму» про тренування своєї команди, гру підопічних на чемпіонаті Європи та трансферну роботу.

Над чим «Тайм» працював за відсутності «збірників»?

Займалися покращенням витривалості. Увесь період був направлений на використання способів і методів для розвитку усіх видів витривалості. Тренувалися у спорткомплексі СКА. Дякую хлопцям, що в цей важкий час, в двічі зменшеному складі, в морози вони добросовісно виконували свої обов’язки.

Зі «збірниками» «Тайму» уже бачилися?

Так, вони вже тренувалися в команді. Повинен сказати, їхній психологічний стан незадовільний.

А як ви оціните гру «таймівців» на чемпіонаті Європи?

Якщо тезисно, то, як для талановитого колективу, вони не перевершили себе, а значить, не перевершили ситуацію, яка склалася на чемпіонаті Європи. Дуже сподівався, що їхня воля буде більш переможною в грі із Азербайджаном. Не буду характеризувати кожного, скажу лише, що в майстерності Лисенка сумніватися не приходиться. Це підтверджує хоча б початок другого тайму, коли гравці Азербайджану тричі виходили один в один, а Лисенко їх нейтралізував. Найкращим з-поміж «таймівців» був Овсянніков.

Чому саме Денис?

Можливо, коефіцієнт корисної дії в нього і не найвищий, але в нього були моменти, він був «найгострішим» та найнаполегливішим. В ньому читалася свіжість та раціоналізм.

Хто, на вашу думку, переможе на чемпіонаті Європи?

Як на мене, інтриги не залишилося. Не говорю, що в фіналі іспанці переможуть з рахунком 8:1, як в півфіналі чи 6:1, як в грі групового етапу проти тих же португальців. Матч на матч не схожий. Але, певен, збірна Іспанії, можливо і без розгрому, за рахунок власного раціоналізму та виваженості зробить свою справу.  

Повернімося до «Тайму». Ви кілька тижнів тому говорили, що збираєтеся найти заміну Сергію Тригубцю. Як просувається процес?

З нами тренується потенційний новобранець. Він грає за першолігову команду «Шанс-Авто» з Ковеля. Сьогодні саме ця команда грала у Львові із «Львіхолодом». Наш потенційний новобранець 1989 року народження. Як ви розумієте, йдеться не про підсилення, а про роботу на перспективу. Шукаю талановитого хлопця, який би заглядав не в гаманець, а на футзальний майданчик.

Ще когось переглядаєте?

Переглядав також Данилюка із «Кардиналу». Отримав про нього багато інформації. Від Данилюка не відмовляюся. Але справа в тому, що він «Тайм» поки що не підсилить, а позбавляти його ігрової практики не хочеться. Тому Данилюк до кінця сезону залишиться в «Кардиналі», я за ним спостерігатиму, влітку ж повернемося до його персони.

До гри із «Шахтарем» спаринги проводитимете?

Ні, не проводитимемо. Не бачу в цьому сенсу. Дуже різний стан форми в підопічних. Одні приїхали із чемпіонату Європи, інші тренувалися у Львові, Діма Бондар місяць був травмований. Дуже великий дисбаланс в підготовці гравців. Тому зараз потрібно вирівняти загальний стан фізичних кондицій усієї команди.

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/420/2/

Просмотров: 843 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz