Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 9 » «Енергія-Тайм» втримала чемпіонське місце
11:41
«Енергія-Тайм» втримала чемпіонське місце
Львівська «Енергія-Тайм» в останньому матчі регулярного чемпіонату вдома здолала опір харківського «Локомотива» і завершила першість на першому місці. У ворота суперника львів’яни забили три «сухі» м’ячі. Перемога в останньому матчі регулярного чемпіонату закріпила львів’ян на першому місці турнірної таблиці.Зважаючи на це, на першій стадії плей-оф "енергетики" зіграють з севастопольським «ПФС».

У першому таймі команди неодноразово доводили, що достойні один одного і недарма сьогодні являються флагманами українського міні-футболу. Обидва колективи у першому таймі створили приблизно однакову кількість гольових моментів, однак забити вдалося лише господарям. У середині тайму Максим Павленко провів ефектний гол, замкнувши передачу Дениса Овсяннікова. «Залізничники» хоч і створили вдосталь гольових моментів, однак пробити останній рубіж у вигляді Владислава Лисенка ніяк не вдавалося. Загалом, у першому таймі, як і протягом усього матчу, харків’яни грали першим номером, а «енергетики» ловили суперника на контратаках. Така тактика дала галичанам свої плоди. У першому таймі команда Станіслава Гончаренка та Миколи Сича подвоїла свою перевагу. Удар Легчанова зі штрафного знайшов ногу Павленка і сфера залетіла у ворота Іваняка – 2:0.

У другому таймі «Локо» багато атакував, гості будь-що намагалися уникнути поразки у цьому матчі. Утім, гра Владислава Лисенка у цьому матчі заслуговує тільки на теплі слова. Рубіж Лисенка підопічні Євгена Ривкіна ніяк не могли подолати. Візаві Владислава Дмитро Литвиненко, який після перерви замінив Іваняка у воротах, також часто виручав свою команду.

За п’ять хвилин до завершення матчу наставник «Локомотива» Євген Ривкін кинув в бій п’ятого польового гравця, однак у такій грі забити гостям також не вдалося. Натомість «енергетики» забили втретє. І знову не обійшлося без Максима Павленка. Цього разу Максим заблокував удар когось з гравців суперника і м’яч від його ноги закотився у порожні ворота. Після такого курйозу харків’яни уже змирилися з поразкою.

15-го і 16-го квітня «Енергія-Тайм» зіграє перші чвертьфінальні матчі плей-оф з севастопольським «ПФС». У Львові галичани прийматимуть севастопольців 21-го, а при необхідності 22 та 23 квітня. Серія триватиме до трьох перемог однієї з команд. А харківський «Локомотив» зіграє як мінімум три матчі із земляками з «Моноліту».

«Енергія-Тайм» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 3:0 (2:0)
«Енергія-Тайм»: Лисенко, Романов, Рогачов, Струк, О.Бондар, - Легчанов, Павленко, Овсянніков, Макаєв, - Д. Бондар
«Локомотив»: Іваняк (Литвиненко, 21), О. Сорокін, Кісельов, Білоцерківець, Федорченко, - Одєгов, Журба, Камеко, Д. Сороків, - Іванов. Д. Клочко
Голи: Павленко, 11, 37, Легчанов, 19
Попередження: Кісельов, 37
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Банасько (Фастів)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1921
Просмотров: 596 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz