Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 23 » "Енергія-Тайм" у півфіналі чемпіонату
00:30
"Енергія-Тайм" у півфіналі чемпіонату
Львівська "Енергія-Тайм” прогнозовано втретє перемогла ПФС - 5:1. Отож, рахунок у чвертьфінальній серії футзального чемпіонату став 3:1 на користь галичан. Для кримчан сезон завершився, а львів'яни продовжать боротьбу за нагороди турніру.

ПФС знову застосував свою улюблену тактику – із перших секунд гри кримчани пішли в наступ із п’ятим польовим гравцем. Тим менш, «гостріше» було поблизу воріт гостей, а не господарів. Із небезпечних моментів севастопольців можна хіба виокремити удар впритул Радька, але Лисенко дивом зумів перевести м’яч на кутовий. З-поміж галичан могли відзначитися, Задорожний, Павленко, Легчанов та Романов. Розпечатати ворота кримчан галичанам вдалося на 15-й хвилині. Голкіпер гостей не встиг вчасно добігти із лави запасних до власних воріт, за що був покараний Задорожним – 1:0. Ще через три хвилини м’яч перетнув лінію воріт після удару із 7-ми метрів Легчанова – 2:0.

В другому таймі настала черга забивати Овсяннікову. Зробив він це на 29-й хвилині. Через хвилину невгамовний Легчанов знову змінив цифри на табло – 4:0. Після цього в ПФС футболку п’ятого польового гравця замість Радька, одягнув Свірідов. І відразу ж гості забили. Відзначився Радько. Але це був єдиний їхній успіх. А ось Легчанов встиг оформити хет-рик і тим самим встановити остаточний підсумок гри – 5:1.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/682/2/

Просмотров: 585 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz