Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 15 » «Енергія» на класі перемогла «Меркурій»
20:23
«Енергія» на класі перемогла «Меркурій»
Львівська «Енергія» у домашньому матчі 1/8 фіналу футзального Кубка України здолала чернівецький «Меркурій». Лідер Екстра-ліги першолігового суперника переміг із рахунком 3:1.

На гру із чернівецьким «Меркурієм», львівська «Енергія» вийшла не в оптимальній готовності. Підопічні Станіслава Гончаренка на тренувальному зборі в Трускавці проводять підготовку до важливих ігор розіграшу Екстра-ліги. Тому кубкову гру, як і попереджав наставник «зелено-білих», вони проводили на тлі втоми.

У заявку на цей матч не потрапили Валерій Легчанов та Дмитро Бондар. Впродовж гри Станіслав Гончаренко постійно експериментував зі складом четвірок. Почав же протистояння квартет Павленко-Овсянніков-Коваль-Струк. В другій четвірці вийшли Чепорнюк-Тригубець-Вершинін-Макаєв. На лаві запасних залишилися Якунін та Рогачов. Але ігрову практику отримали усі. Навіть, обоє воротарі. У першому таймі рамку наших воріт захищав Лисенко, а в другому – Кардаш.

У першому таймі гольові моменти виникали поблизу воріт обох команд. Але взяття воріт було лише одне. На 18-й хвилині дабл-пенальті реалізував Сергій Коваль. В другому таймі малюнок гри не змінився. «Енергія» володіла перевагою, а чернівчани регулярно контратакували. Змінити цифри на табло0 господарям вдалося завдяки влучному удару Сергія Якуніна. Згодом відзначився Євген Рогачов. Гості ж спромоглися лише на гол-престижу. Його автором став Андрій Чернієнко. Отож, 3:1 на користь «Енергії».

Кубок України. 1/8 фінала. Первий матч
«Енергія» (Львів) - «Меркурій» (Чернівці) - 3:1
Арбітри: Олександр Ганіченко (Рівне), Владислав Крашенінніков (Івано-Франківськ)
Голи: Коваль, Якунін, Рогачов – Чернієнко
«Енергія»: Лисенко, Кардаш  – Овсянніков, Павленко, Струк, Коваль, Якунін, - Макаєв, Рогачов, Тригубець, Вершинін, Чепорнюк
«Меркурій»: Кідляков – Янчик, В.Ткачук, Гончар, Литвиновський – Хим’як, Чернієнко, Карбовський, С.Ткачук

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/367-energija-na-klasi-peremogla-merkurij.html

Просмотров: 477 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz