Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 16 » Єнакієвець відкриває рахунок в серії
00:23
Єнакієвець відкриває рахунок в серії
З усіх пар, які зустрічалися в 1/4 плей-офф, пара МФК «Кардинал-Рівне» - «Єнакієвець» вважалася найбільш рівною, але, як показали матчі, всі ігри проходили у рівній і запеклій боротьбі. Навіть севастопольцям, яких завідомо вважали невдахами, вдалося хоча і по пенальті, але все ж таки здолати переможця регулярного чемпіонату, львівську «Енергію-Тайм». А ось у Рівному господарям так і не вдалося відсвяткувати першу перемогу в серії, як до речі і монолітівцям у матчі з земляками-залізничниками.
Як і личить господарям, кардиналівці розпочали агресивно і довгий час контролюючи м’яч, лише зрідка дозволяли супернику контратакувати. Небезпечно пробивали по воротах Паршиков і Тригубець, але їхнім ударам бракувало влучності. І тут спрацювало старе, як світ, футбольне правило: «не забиваєш ти - забивають тобі». У підсумку, чи не перший удар по воротам Дєнюжкіна завершився взяттям воріт. Олександр Хурсов отримав м’яч на лівому фланзі, змістився в центр і точно пробив метрів із дев’яти у правий від Дєнюжкіна кут воріт.

Проте, господарі доволі спокійно відреагували на пропущений гол, і продовжили методичний і плановий обстріл воріт суперника. Більше часу на майданчику проводила перша четвірка, але їм ніяк не вдавалося пробити відмінно захищаючого ворота Костянтина Власенка. Удар Мар’яна Маринюка Костянтин вдало парирував, а ось ветеран рівненської команди Сергій Піддубний зі зручної позиції не влучив у ворота. Не кращим чином розпорядився нагодою і Тригубець, знову м’яч знайшов у воротах Власенка.

На 13-й хвилині В’ячеслав Чуднов прорвався лівим флангом і прострілив в сторону воріт, але м’яч просвистів над поперечиною. Проте це була так звана пристрілка і вже за хвилину В’ячеславу вдається вдруге засмутити Віталія Дєнюжкіна. Другий пропущений м’яч примусив рівнян ще більше активізуватися. До кінця першого тайму вони майже не випускали суперника з їхньої половини майданчика. По черзі Піддубний з Паршиковим перевіряють реакцію Власенка. Але знову ж таки, захопившись атакою кардиналівці, ледь не поплатилися. Спочатку Віталій Скорий прорвався лівим флангом і викотився на побачення з Дєнюжкіним, але Віталій вийшов переможцем двобою, ще й залишивши м’яч за своєю командою. Згодом Хурсов перевірив реакцію Дєнюжкіна. А майже за хвилину до закінчення першого тайму Тригубець відкинув м’яч Дєнюжкіну і той не розібравшись в ситуації зіграв руками майже на лінії воротарського майданчика, за що і був покараний вільним ударом. Головний тренер «Єнакієвця» Микола Шевцов взяв хвилинну перерву. Проте, як не радилися єнакієвці користі це не принесло. Розіграш вільного удару так і не приніс успіху, рівняни легко розгадали незамислуватий задум гостей і ліквідували загрозу. До завершення тайму Замятін і Волянюк обмінялися невлучними ударами, і команди пішли на перерву за рахунку 0:2 на користь єнакієвців.
Після відпочинку рівняни на довго замкнули суперника на їхній половині майданчика, проте, як і в першому таймі, завершальні удари не відрізнялися влучністю, ніби якийсь фатум навис над господарями заважаючи їм відкрити рахунок. Піддубний перевірив стійку на міцність, удар Маринюка прийшовся в голкіпера, м’яч після ударів Чеботарьова і Басича просвистів повз стійку воріт.

Перша відповідь гостей відбулася на 25-й хвилині, коли Хурсов метрів з дванадцяти пробив повз стійку. Проте, це був одиночний випад гостей і після цього рівняни знову продовжили штурм воріт. Інколи суперники досить грубо зупиняли атаку господарів, раз по раз на майданчику опиняються Волянюк, Танський. У черговій атаці Волянюк втрачає м’яч і, намагаючись повернути його, в центрі в підкаті збиває з ніг гравця «Єнакієвця». Судді вбачають в цьому грубу гру з можливістю нанесення травми і перед молодим гравцем рівнян запалюють червоне світло.

Таким чином на 31-й хвилині гри господарі залишаються в меншості. Хвилину гості розігрують зайвого і таки досягають мети. Замятін, знаходячись у воротарському, справа скинув м’яч по центру під удар Нестеруку, і Віталій таки знайшов шпарину у воротах Дєнюжкіна – 0:3.

На 33-1 хвилині гості отримали 5-й фол і це ніби стало командою для воротаря кардиналівців Віталія Дєнюжкіна, який залишив ворота і став виконувати роль п’ятого польового гравця і, потрібно зауважити, досить вдало. У володіннях Власенка стало доволі спекотно, і навіть сам Віталій кілька разів небезпечно пробивав по воротам свого візаві. Натомість єнакієвці за будь-якої нагоди намагалися пробити по порожнім воротам рівнян, але успіху це жодного разу так і не принесло.

А ось господарі завдяки наполегливості свого таки добилися. На 34-й хвилині Маринюк отримав передачу на правому фланзі атаки, просунувся трохи вперед і потужно пробив майже під кутом 45 градусів. М’яч зачепив захисника і зрикошетив у ближній кут воріт повз отетерілого голкіпера гостей, який кинувся під удар – 1:3.

За три хвилини і тридцять секунд до закінчення гри після хвилинної перерви гості замість Власенка випускають п’ятого польового, в ролі якого виступає Замятін, але, пробувши на майданчику лише 20 секунд, Валерій знову поступився місцем своєму голкіперу, і більше до таких експериментів єнакієвці не вдавалися. А ось чергова атака господарів майже за дві хвилини до закінчення гри, таки завершилася другим голом. Маринюк викотився на ворота Власенка, його удар Костянтину в падінні вдалося парирувати, а ось набігаючому Танському вже ніщо не завадило переправити м’яч у порожні ворота.

За хвилину і 42 секунди до сирени тайм-аут бере Юрій Баховський. Напруга матчу сягає апогею. Гравці гостей починають помилятися у досить простих ситуаціях втрачаючи м’яч. Але рівнянам ніяк не вдається нанести вирішальний точний удар, щоб зрівняти рахунок. І ось, за 4 секунди до закінчення гри, під час атаки лівим флангом, м’яч пробитий в сторону воріт знаходить у воротарському майданчику руку захисника «Єнакієвця». Рівняни всією командою кидаються до судді, але він вже й сам зрозумів, що без пенальті не обійдеться і вказав на точку. Пенальті взявся пробивати Тригубець, який до речі на тренуваннях завжди вдало виконує цей футбольний елемент. Але цього разу Сергій напевно перехвилювався і удар у нього вийшов не надто переконливим. М’яч влучив у Власенка повернувся в гру, але і після добивання рівнянам так і не вдалося його переправити у ворота.

Фінальний свисток арбітра зафіксував у цьому напрочуд драматичному і захоплюючому матчі перемогу «Єнакієвця» 3:2. Гості одразу кинулися вітати один одного з першою в серії перемогою, а господарі вимушені були залишати майданчик не в доброму гуморі. Напевно, найбільш розчарованим серед рівнян був Тригубець і це не дивно, Сергій не лише не реалізував пенальті, а й не використав чи не найбільше в команді слушних нагод. І справді, хлопчині не позаздриш, напевно, сьогодні був явно не його день, та й взагалі не день рівненської команди. Адже, якщо покласти руку на серце, то можна констатувати, що господарі із безлічі створених моментів зуміли вижати лише два голи, а ось гості, чи не кожну слушну нагоду завершували точним ударом. Як кажуть у таких випадках, що таке не щастить і як із цим боротися.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Рівне» - «Єнакієвець» - 2:3 

«Кардинал-Рівне»: Віталій Денюжкін, Мар'ян Маринюк, Сергій Піддубний, Сергій Тригубець, Андрій Паршиков - Олександр Басіч, Віталій Танський, Володимир Сондак, Михайло Волянюк, Олег Чеботарьов, Юрій Когут
«Єнакієвець»: Костянтин Власенко - Віталій Нестерук, Валерій Замятін, Олег Мірошник, В'ячеслав Чуднов - Олександр Хурсов, Олексій Багатих, Віталій Скорий, Дмитро Сильченко - Анатолій Доманський, Віктор Турчак
Голи: Мар'ян Маринюк (34), Віталій Танський (38) - Олександр Хурсов (4), В'ячеслав Чуднов (14), Віталій Нестерук (32) 
На 40-й хвилині Тригубець не реалізував пенальті.
Попереджені -Сергій Піддубний (17) - Віталій Нестерук (33) 

Вилучений - Михайло Волянюк (31, груба гра)

Удари (в ствір): 28 (18) - 12 (6)

ИСТОЧНИК: http://cardinal-rivne.at.ua/news/enakievec_vidkrivae_rakhunok_v_seriji/2011-04-15-109

Просмотров: 524 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz