Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 12 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 3:0 (1:0)
11:22
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 3:0 (1:0)
10 жовтня. 16:30. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1200 глядачів.
Арбітри: Воложенко (Харків), Стрелецький (Суми). Інспектор: Білий (Житомир).
Ураган: Іжаковський - Паршиков, Валенко, Шотурма, Піддубний - Кіндратів, Мансуров, Цвєлих, Пилипів - Ярий, Сімка, Павлюк.
ЛТК: Ципун - Стрілець, Кузьо, Ятло, Смоловик - Юрков, Дрьомов-к, Тменов, Ануфрієв.
Голи: Піддубний (16), Шотурма (25, з пенальті), Валенко (36).
Попередження: Юрков (25).

Приємною для вболівальників "Урагану" стала поява у стартовому складі молодого Петра Шотурми, який своєю вдалою грою у попередній грі з "Локомотивом" заслужив довіру у головного тренера івано-франківців.
Забігаючи наперед, ватро зазначити, що 17-річний гравець каші не зіпсував, і наприкінці першого тайму мав нагоду переграти на кілька років старшого голкіпера ЛТК, однак м'яч влучив у перекладину воріт. Буквально за хвилину до цього епізоду господарі врешті-решт зуміли відкрити рахунок. Валенко прострілив з кутового, і Піддубний не залишив шансів Ципуну - 1:0.
Як раз Піддубний в "Урагану" та Ципун в ЛТК і були найактивніші до перерви. Автор єдиного в першому таймі гола до цього мав п'ять непоганих можливостей засмутити кіпера гостей. В двох епізодах м'яч пройшов у кількох сантиметрах від стійки, а ще тричі луганців врятував їхній воротар.
Загалом Ципун добряче постарався і не дозволив господарям подвоїти свою перевагу. У "телефоністів" запам'яталися гострий простріл Тменова, удар Ятла та штрафний у виконанні Дрьомова, однак Іжаковський у цих ситуаціях зіграв впевнено.
У другому таймі малюнок гри майже не змінився: "Ураган" продовжував атакувати, при цьому активно пресингуючи гостей по всьому майданчику. Гравці ЛТК і надалі грали другим номером, однак у небагатьох контратаках справа до завершальних ударів так і не доходила. На 25-й хвилині Юрков сфолив у власній штрафній, зупинивши прохід Паршикова, за що побачив перед собою "гірчичника", а пенальті чітко реалізував Шотурма - 2:0.
Далі кілька хвилин суперникам не вдавалося завдати бодай одного прицільного удару, поки Ануфрієв не перевірив у справі Іжаковського, а на Ципун двічі виручив команнду після ударів Цвєлих і Пилипіва.
Третій забитий м'яч - на 95% заслуга Паршикова, який на лівому фланзі зібрав поблизу себе двох гравців та голкіпера ЛТК, і зненацька перекинув м'яча на протилежний бік - просто під удар Валенкові. 3:0 - на 36-й хвилині.
Довести матч до перемоги для "ураганівців" залишалось справою техніки, а до завершення поєдинку глядачі могли побачити ще два голи, причому у цих випадках обидва воротарі вже би не допомогли. Спершу після удару Цвєлих і невеликого рикошету від Дрьомова м'яч влучив у штангу, а на передостанній хвилині капітан ЛТК мав нагоду забити гол престижу прямим пострілом із штрафного, але на заваді також стала стійка воріт.



Валерій ТУРКІН, тренер ЛТК:
- Скажу одразу, що чудес на світі не буває. Для того, щоб народилася дитина, потрібно дев'ять місяців. Новонароджений не може з'явитися на світ в п'ять чи шість місяців. У іншому випадку він буде або неповноцінний або хворий. В команді ЛТК зараз іде процес становлення, адже 70 відсотків футболістів - хлопці 1989/90 років народження, які у вищій лізі провели максимум 15-20 матчів. Для порівняння, у складі "Урагану" - набагатого досвідченіші гравці, які провели по 300 матчів і більше. Цей факт, як на мене, говорить сам за себе. Тому результат сьогоднішнього матчу - цілком закономірний і логічний. Було би справжнє диво, якби ми таким складом обіграли команду "Ураган" в Івано-Франківську.



Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Сьогодні була досить непроста гра. Хочу одразу ж висловити декілька компліментів на адресу луганцям, які відчутно додали по грі. Адже більшість гравців цієї команди - молодь. Разом із тим хотів би відзначити і досвідчених виконавців, які сьогодні відіграли досить непогано. Щодо самої гри, то вона була досить тягуча, гості грали від оборони, яку ми раз-по-раз намагалися зламати, однак зробити це виявилося дуже непросто. Так, в нас було достатньо моментів, більшість з яких ми не зуміли використати. Загалом, важко дався нам цей результат. Нам вдалося забити перший і важкий м'яч після розіграшу стандарту, а це - дуже важливий ігровий компонент у міні-футболі. Другий гол з пенальті став, на мою думку, переломним. Відверто кажучи, за рахунку 2:0 я навіть трохи заспокоївся, адже ми впевнено продовжували володіти ініціативою.



- У цьому матчі, в порівнянні з домашньою грою проти "Кардиналу", відбулися певні ротації у ігрових квартетах…
- У матчі проти "Кардиналу" підсумковий результат цілком влаштовував, а от сама гра, мабуть, не влаштовала ані мене, ані вболівальників. Тому нам довелося продовжувати пошуки оптимальних четвірок. Наша головна зараз проблема - нестабільні виступи гравців: один матч гравець зіграє добре, інші ж - провалить. Це - погано. Я чудово розумію, що гравці не можуть бути в оптимальній формі увесь сезон. Мабуть, через це в нас продовжується ротація складу. На сьогоднішній день "Ураган" має 14 рівноцінних футболістів, серед яких і 17-річний Петро Шотурма вже грає у основному складі. Сьогодні він вийшов зі стартових хвилин і провів досить хороший матч. Його прогрес є очевидним.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ  www.uragan.if.ua




Просмотров: 734 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz