Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 4 » Павленко і Ко розібралися із молдаванами
23:56
Павленко і Ко розібралися із молдаванами

В заключному матчі групового етапу Кубка УЄФА в Дебрецені львівський «Тайм» розгромив молдовське «Торнадо» - 11:1.

Угорське телебачення, на відмінну від попередніх двох ігрових днів групового етапу Кубка УЄФА в Дебрецені, сьогодні транслювало обидва матчі. Навіть гру двох фаворитів групи – «Лупаренсе» - «Тайм» не транслювали, а ось матч галичан із відвертим аутсайдером – молдовським «Торнадо» вирішили показати. Важко простежити логіку. А ось те, що місцеві уболівальники все ще сподіваються на вихід своєї команди в наступний етап євротурніру, не сумніваюся. Для цього «Береттайфалу» потрібно всього на всього обіграти «Лупаренсе». Теоретично це реально, але, щиро кажучи, швидше Україну приймуть в Євросоюз, аніж господарі обіграють чемпіона Італії. Що цікаво, фани угорської команди увесь матч «Тайм» - «Торнадо» у секторі львівських уболівальників гучно підтримували галичан.

Ситуацію молдавського «Торнадо» взагалі можна назвати безнадійною. Шанси здолати «Тайм» невисокі, та й перемога жодних дивідендів, окрім психологічних, молдаванам не принесе. Але сенсації «Торнадо» не створило, не було навіть натяку на це.

У першому таймі «Торнадо» не завдало … жодного удару в рамку воріт Лисенка. Натомість, «червоно-чорні» ще до перерви відвантажили у ворота суперників 4 голи. Хет-рик оформив Павленко, ще одне взяття воріт в активі Легчанова. Причому «Тайм», склалося враження, діяв не на усіх оборотах, тринькав гольові моменти і припускався невимушених помилок.

Натяку хоча б на якийсь спротив молдаван не було і після перерви. На 22-й хвилині п’ятий гол забив Овсянніков. На 28 хвилині шостий гол забив Євген Москвін, який як і Лисенко, провів першу гру в Дебрецені. Згодом забив Легчанов – 8:0. На 36 хвилині Максим Павленко оформив покер. Через дві хвилини врешті відзнавчилися молдавани - влучний удар в доробку Баешу. Рівно за 3 хвилини до завершення матчу Легчанов вийшов на майданчик п'ятим польовим гравцем. Перша ж атака і гол - забив Овсянінков. Хет-рик він оформив за 30 секунд до завершення матчу. Здавалося б часу на результативну атаку не має, але Павленко таки встиг відзначитися вп'яте. Отож, 1:11 на користь "Тайму".

Груповий етап Кубка УЄФА. Дебрецен

«Торнадо» - «Тайм» 1:11

«Торнадо»: 12 Капсамун - 6 М. Андроник, 8 Кочебан, 11 Баешу, 18 В. Жапалеу - 1 Истрати, 2 Арлет, 10 Ротару, 17 Караман.

«Тайм»: 12 Лисенко - 4 Чепорнюк, 14 Д. Бондар, 11 Тригубець, 17 Павленко - 1 Іваняк, 7 Якунін, 9 Кондратюк, 18 Скорий, 8 Москвін, 19 Легчанов, 88 Овсянніков.

Арбітри: Аудріус Канклерис (Литва), Даніель Яношевіч (Хорватія).

Голи: Павленко (3,14,19, 40), Легчанов (10, 33), Овсянніков (22, 37, 40), Москвін (28)

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/04102009-iiii

Просмотров: 821 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz