Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 21 » Золотий сезон для ЖФК «Біличанка-НПУ»
11:44
Золотий сезон для ЖФК «Біличанка-НПУ»
У минулі вихідні ЖФК «Біличанка» завершила футзальний сезон 2012-13 рр., який видався для команди по справжньому золотим: перемоги у національній першості та у кубку України.

18 травня у м. Бровари (Київська область) відбувся заключний поєдинок сезону – фінал кубку України між затятими суперницями «Біличанка-НПУ» з с. Коцюбинського та «Ніка-ПНПУ» з м. Полтави. Численні вболівальники, ЗМІ, запрошені поважні гості, представники ФФУ та ФІФА не лишилися байдужими від побаченого протистояння.
Гості з Полтави відразу взяли ініціативу у грі, забивши швидкий гол вже на 4-й хвилині, і змусивши трибуни захвилюватися. Втім, дуже швидко дівчата з Коцюбинського вирівняли ситуацію завдяки голу АННИ ПРОКОПЕНКО (яка, між іншим, була визнана найбільш результативним гравцем матчу). Незабаром їй вдалося ще і подвоїти рахунок. Після цього гра пішла повністю під диктовку ЖФК «Біличанка», аж доки лік голів не було доведено до 5 м’ячів.
Попри це, полтавчанки мали всі шанси відігратися. У другому таймі вони забили важливий гол, а ще втратили можливість провести три результативних десятиметрових штрафних удари. Підвела реалізація.

Тож переміг найсильніший - ЖФК «Біличанка»! Команда подарувала усім вболівальникам незабутнє свято і вже вшосте стала володарем «золотого дублю» в українському футзалі.
За щирими посмішками на обличчях дівчат, не можна було не помітити і загальної втоми відданих на полі моральних і фізичних сил. Між національними поєдинками вони спромоглися завоювати срібло на міжнародному турнірі у Москві, у складі національної збірної. На жаль, кілька провідних гравців повернулися звідтіля травмованими, інші – зазнали ушкоджень вже у кубковому фіналі.

Тренер збірної та клубу «Біличанка» ВОЛОДИМИР КОЛОК після суботнього матчу відзначив: «Гра з командою «Ніка-ПНПУ» видалася вкрай складною і нервовою. Вирішувати завдання з подібними суперниками завжди непросто, тим більше за відсутності травмованих провідних гравців, зокрема найкращого бомбардира О.ПАВЛЕНКО, через неочікувані пошкодження серед запасних».
Попереду у команди важливі міжнародні виступи, тому варто побажати наснаги тренеру і швидкого відновлення усім спортсменкам. І ще раз привітати з тріумфальним завершенням сезону!!!

ИСТОЧНИК: http://belichanka.com/news/zolotij_sezon_dlja_zhfk_bilichanka_npu/2013-05-20-1634
Просмотров: 824 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz