Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 22 » Знайомимся – Павло Хомин
01:55
Знайомимся – Павло Хомин

Як відомо, голкіпер – це половина команди. А тому ми поспілкувалися з футболістом, який надійно захищає останній рубіж ФК «Спортлідер+». Вашій увазі – Павло Хомин.

- Ви маєте дуже великий досвід футзальних виступів. Розкажіть, коротко, про всі етапи вашої кар’єри?

- Починав я грати у 2004-ому році в команді «Тайм» (Львів), яка тоді виступала у вищій лізі. Там провів три роки, потім змінився тренерський склад, після чого мене виставили на трансфер. Далі потрапив у команду «Фортеця» (Кам’янець-Подільський), де моїм тренером був Іван Стасюк. Відіграв два роки, після чого команда розпалася. Одружився, грав в Дрогобичі за місцевий «Каменяр». Перед «Каменярем» виступав за львівське «Динамо», і найбільше запам’яталося мені те, що в перший же рік виступів у Першій лізі «Динамо» стало чемпіоном змагань! Після «Каменяра» до мене зателефонував Іван Стасюк, і запропонував спробувати свої сили вже у Хмельницькому. Зараз виступаю за ФК «Спортлідер+», і можу впевнено сказати, що не помилився з вибором команди.

- Свого часу ви грали під керівництвом Івана Стасюка у «Фортеці», а зараз у  «Спортлідері+». Що змінилось у тренерських підходах Івана Івановича, можливо в настановах, тактиці?

- Чим ми стаємо дорослішими, тим більше ми набираємося досвіду. Моя особиста думка, що Іван Стасюк виріс у тренерському плані, і, що він молодець!

- Позаду шість турів чемпіонату України з футзалу у Першій лізі та гра на Кубок України. Як Ви розцінюєте цей відрізок для команди?

- Хотілося би займати місце в турнірній таблиці вище, але будемо працювати над тим, чого нам не вистачає.

- Не раз доводилося чути від футзальної громадськості, що успіх всієї команди на 80% залежить від впевнених дій у рамці воріт Павла Хомина. Не відчуваєте психологічний тиск?

- До кожної гри потрібно налаштовуватися, тобто підходити добре готовому в плані фізичному та психологічному. Я завжди готовий на 99,9% відсотків. А голкіпер – це важливо, адже якщо він грає чудово, то вся команда буде грати впевненіше.

- Що Вам найбільше імпонує у ФК «Спортлідер+»?

- Хороша команда, яка підходить до ігор як чудовий колектив першої ліги. Імпонує те, що керівництво підтримує нас, ходить на наші ігри, і дуже суттєво в хорошому плані впливає на команду.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2020.html
Просмотров: 700 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz