Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 17 » Житомирський "Візаж" не зміг переграти ковельський "Шанс-Авто"
23:23
Житомирський "Візаж" не зміг переграти ковельський "Шанс-Авто"

«Візаж»: 21. Сорокін Максим, 2. Мухін Володимир, 3. Киришун Роман, 8. Лясковський Антон, 9. Зайцев Віталій, 10. Школьний Олександр, 11. Тищенко Микита, 15. Коваль Юрій, 17. Лисенко Андрій, 18. Дригус Олександр, 88. Мельник Юрій, 99. Рахметов Рустам.

Тренер: Віталій Лясковський.

«Спортлідер+»: 12. Хомин Павло, 16. Рефель Вадим, 17. Колесников Олексій, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 9. Палійчук Богдан, 14. Нємий Артур, 15. Мартинюк Дмитро, 1. Алексейчук Сергій.

Головний тренер: Іван Стасюк.

Голи: Мухін, 2 (1:0), Матвєєв, 14 (1:1), Нємий, 16 (1:2), Коваль, 40 (2:2)

Суддівська бригада: Левицький М. (Львів), Шудейко І.(Київ), Конюхов С. (Житомир).

Інспектор: Олійник В. (Київ).

Мабуть, якби до початку матчу в Житомирі хтось спрогнозував нічию, то, скоріше за все, більшість прихильників «Спортлідера+» були б не проти такого результату. А ось ті хмельничани, які відвідали матч «Візажу» проти «Спортлідера+» у житомирському спорткомплексі «Динамо», після гри виглядали засмученими. Ще б пак, гості у цьому матчі заслуговували на більше, ніж нічия.

Але початок матчу для «Спортлідера+» видався доволі важким. Поки гості звикали до майданчика, господарі одразу ж пішли вперед і… Зайцев дістав м’яча, який, здавалося, вже вихоить за межі поля та відпасуввв його у центр штрафного майданчика хмиельничан.Саме там одним дотиком Володимир Мухін переправив його у сітку воріт, відкривши рахунгок у грі.

Приголомшені гості «відійшли» доволі швидко. І через дві хвилини могли зрівняти рахунок на табло, але удар Олексія Колесникова парирував голкіпер «Візажу». Хмельничани, створивши ще декілька небезпечних моментів, ледве не пропустили вдруге. На 11 хвилині Мухін мав шанс оформити дубль у матчі, коли вийшов віч-на-віч із Хоминим. Але Павло врятував свій клуб. Через дві хвилини «Візажу» посміхнулася фортуна. Віталій Атаманюк пробивав з гострого кута і… влучив у стійку. І все таки хмельничанам вдалося не лише перехопити ініціативу, а й зрівняти рахунок на 14 хвилині. Стрімку атака «Спортлідера+» завершилася точним пасом Дмитра Михайленка на Андрія Матвєєва, і Андрій влучно проьив по воротах. Через хвилину господарі могли знову повести в рахунку, але гостей знову врятував Павло Хомин. Ну, а на 16 хвилині «Спортлідер+» провів результативну атаку. Олексій Колесников наважився на удар з метрів 15-ти, а Артур Нємий підправив м’яча і той, змінивши траєкторію, влетів у ворта господарів. Продовжити успіх хмельничан на 18 хвилині міг Атаманюк, алей ого удар виявився по силам стражу воріт «Візажу».

Після перерви на другій хвилині глядачі також могли стати свідками голу. Ось тільки цього разу в ворота «Візажу», Михайленко пробив з далеку, однак йому трохи не вистачило точності. Взагалі «Спортлідер+» у другій половині матчу намагався грати так, як і в першій. Але агресивнй прессинг господарів частенько змушував  гостей діяти на контратаках. І щонайменше дві з них (на 32 та 34 хвилинах) могли б завершитися взяттям воріт, якби не відмінна гра воротаря «Візажу». Останні ж хвилини матчу видалися доволі нервовими. По-перше, житомиряни намгалися зрівняти рахунок. По-другек, у «Спортлідера+» було вже 5 фолів. І… за півтори хвилини до фінальної сирени хмельничани вшосте сфолили, завдяки чому «Візаж» отримав шанс на порятунок. Але Юрій Коваль, який взявся пробивати пенальті, не впорався із нервами, пробивши вище воріт. На останній хвилині поєдинку «Спортлідер+» міг двічі поставити крапку в матчі, якби реалізував хоча б один момент. Спочатку Микола Сохорук в боротьбі із захисником пробив поруч із стійкою, а згодом Артем Глас, перехопивши м’яча пробив майже з центру поля у порожні ворота ("Візаж» замінив голкіпера на додаткового польового гравця) – не влучно. А за 21 секунду за фінальної сирени «Візаж» зміг розіграти «зайвого» та врятуватися від поразки. Гол Коваля і рахунок 2:2.

Відзначимо й те, що в Житомир приїхала активна підтримка фанатів із Хмельнцького. І фани, попри те, що «Спортлідер+» не зміг втримати перемогу, дякували гравцям за самовідданість. Гравці ж команди подякували фанам за підтримку. Подякуємо й ми. Як ніяк, нічия у Житомирі – це перше здобуте очко команди на виїзді.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2027.html



Просмотров: 847 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz