Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 16 » Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 2-го туру.
00:18
Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 2-го туру.
Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - Ніка-ПНПУ (Полтава) - 1:1 (1:0)
Жіночий футзал. 2-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
11 жовтня. Київ. СК "НПУ-Арена". 300 глядачів

Голи: Дубицька 20 - Єрмоленко 58
Неріалізований дабл-пенальті: Дударчук 70
Про те, що звітний поєдинок буде цікавим і принциповим, годі було й говорити. Дух центрального матчу зародився ще задовго до початку поєдинку. Команди розуміли, що підсумковий рахунок вплине на подальше загострення ситуації у чемпіонаті, але фінальний свисток ще більше сплутав карти в цьому сезоні. А це тільки був ще другий тур...

Наскільки довго триватиме ця інтрига - покаже час, а поки що охарактеризуємо центральний поєдинок тура, а можливо й першого кола. Особисто від себе хочу подякувати багаточисленній публіці, яка, незважаючи на робочий день, завітала на жіночий футзал.
 
Головною приємною несподіванкою, і це не можна не виділити, стала гра полтавського коллективу "Ніка", який вже з перших хвилин нав"язав свою гру чинному чемпіону. Очевидним було те, що виїздна підготовка до сезону пішла на користь підопічним Сергія Ягодкіна. Активність гостей розпочалася з дальніх ударів по воротам досвідченної Ірини Мельничук. Головна загроза для біличанок надходила від Єрмоленко, Шаповал і Дударчук.
Десь на 15-17 хвилині футзалістки в біло-зелених футболках оговт
алися і трохи замислилися про те, що з такою грою результат не здобудеш. Першими гострими атаками підбадьорили своїх вболівальників Шульга і Дубицька, їх одразу підтримала Прокопенко. Нажаль, всього цього було замало. А ось чого було вдосталь у обох команд в цей день -так це боротьби. Сьогодні, мабуть, не було жодного квадратного метра ігрового майданчика, на якому б гравці не вступали у суперечку за м"яч.
 
Гру на зустрічних курсах перервав штрафний удар біля воріт Тетяни Узол. Цей момент став переломним у першому таймі. Саме з цього розіграшу
змінився рахунок у матчі. Перший гол в новому сезоні за "Біличанку" забила Дубицька Ірина. Цей гол, можливо, трохи надломив бойовий дух "Ніки" і вже через декілька хвилин та ж Дубицька могла збільшити рахунок, але на місці була Узол.  
Зрозуміло було, що полтавчанки хотіли відігратися ще до перерви: вони знову намагалися підключити всі свої козирі, але розкрити їх так і не спромоглися. З ігровою перевагою "Ніки" та перевагою в рахунку на користь "Біличанки" команди пішли на перерву.

Другу половину зустрічі вболівальники, яких стало ще більше, очікували з нетерпінням. Головним питанням для багатьох було - коли ж наступить ключовий момент у матчі? Постріли - фоли - фоли - штрафні - моменти - боротьба і... Гол - 1:1. Єрмоленко Валерія більярдним ударом засмутила кіпера господарів поля. На секундомірі - 59 хвилина, ще був час у обох команд схилити шальки терезів на свій бік. Останні хвилини подарували нам нервові миттєвості. Гра кожну секунду змінювала свій напрямок. Найкращий момент 
вирвати перемогу в цьому дербі був саме у полтавської "Ніки", але дабл-пенальті не змогла реалізувати Юлія Дударчук, пробивши вище воріт. 

Чудовий поєдинок завершився з не типовим для футзалу рахунком 1:1.  Треба подякувати командам за це видовище! Можливо саме сьогодні почалося відродження, або зародження інтриги у подальшій боротьбі!
"Ніка" з високо піднятою головою покидає Київ, а "Біличанці" залишається вирішити багато питань, розбір яких команда почне вже завтра.

Біличанка НПУ: Мельничук, Бесідовська - Павленко, Поліщук, Ігнатенко, Малишко (к), Шеремет, Личко, Шульга, Прокопенко, Дубицька, Васковець, Мартинюк
Тренер – Колок Володимир.
Ніка-ПНПУ: Узол, Івасенко - Шаповал, Гавриш, Лясковська (к), Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Деркач, Дударчук, Мочалова, Підклада
Тренер – Ягодкін Сергій.

Арбітри - Є.Лебідь, В.Скоропад (всі - Київ). Спостерігач арбітражу: В.Фролов (Київ)
Фоли: 11(5) - 9 (5)
Попередження: Дубицька 49, Шульга 69 - Лясковська 44
Вилучення: немає

ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал
    
Надія-ДЮСШ ГребінкаУАБС Сумы
Надія ДЮСШ (Гребінка) - УАБС НБУ (Суми)
 Гра виявилася досить складною. Два тайми на майданчику не припинялися постійні зіткнення та силова боротьба. Про що свідчать 4- жовті картки у Сумчан та 1-жовта і 1- червона у наших гравців. Але у цій силовій боротьбі перемогу отримали наші суперники. Перший тайм закінчився 2:1 на користь УАБС-НБУ, а от другий тайм ми явно провалили (допустили дуже багато помилок) за що і поплатилися 5-ма голами. Вони були фізично сильнішими та і контролювати м'яч їм вдавалося трішки краще. Команду із Сум приїхало підтримувати близько 30 фанатів та і з нашої сторони прийшло близько 80 вболівальників, які створили прекрасну ігрову атмосферу на трибунах. Всі гравці як однієї так і іншої команди відмітили, що було дуже приємно грати при такій підтримці!
за матеріалами, fc-nadiya.at.ua

Надія-ДЮСШ ГребінкаУАБС Сумы
Надія ДЮСШ (Гребінка) - УАБС НБУ (Суми) - 1:7 (1:2)
Жіночий футзал. 2-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
12 жовтня. Гребінка. СК "Локомотив". 150 глядачів

Голи: Говор 31 - Дехтяр 19, Кічій 13,58, Федорова 39,48,57,65

«Надія-ДЮСШ»: Сапон, Сухан - Шевченко, Гуртовенко, Канівець, Згура, Соломаха, Зарицька, Говор(к), Мекшун, Цвіткова, Носова, Балан, Карпенко
Тренер – Жила Володимир.
«УАБС НБУ»: Філісюк, Борщ - Гуринець, Чакір, Дехтяр, Пхенда, Кочура, Кічій, Федорова, Левченко
Тренер – Ткаченко Олександр.

Арбітри - Бурлай М. (Черкаси), Погорілий М. (Черкаси). Спостерігач арбітражу: Ушкань С.(Кривий Ріг)
Фоли: 10 (5) - 7 (4)
Попередження: Карпенко А 45 - Чакір 29, Дехтяр 51, Левченко 59, Гуринець 44
Вилучення: Мекшун 56 - немає


    
Кристал Херсон
Кристал (Херсон) - Злагода-Олімп (Дніпропетровськ)
 У неділю дівчата з жіночої футзальної команди "Кристал" зіграли першій в історії матч чемпіонату України серед команд вищої ліги перед своїми вболівальниками. Суперницями наших дівчат були бронзові призерки попереднього чемпіонату "Злагода-Олімп" з Дніпропетровська. Після нищівної поразки у першому матчі від десятиразових чемпіонок України з Полтави 1:21 деякі спеціялісти, прогнозували поразку з великим рахунком і у другому матчі. Але з перших хвилин наші дівчата виглядали дуже пристойно і не дозволяли суперницям контролювати хід гри, але все ж таки перший м'яч забили дніпропетровські дівчата. За п'ятнадцять хвилин до закінчення першого тайму Юлія Пономаренко зрівняла рахунок у матчі та стала нашим кращим бомбардиром у вищому дебютному сезоні. У першому таймі чудово відіграла наш воротар Юлія Шум, яка ліквідували всі загрози нашим воротам, перший тайм нічия 1:1. У другій половині гри досвідчені гості довели свою перевагу, і нашим дівчатам шість разів довелося починати з центра поля. У підсумку поразка 1:7 і тепер наша команда буде готуватися до наступного матчу, який зіграє у Сумах проти місцевої команди.
за матеріалами "ВТВ плюс" Херсон

Кристал Херсон
Кристал (Херсон) - Злагода-Олімп (Дніпропетровськ) - 1:7 (1:1)
Жіночий футзал. 2-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
13 жовтня. Херсон. СК "ДЮСШ 5". 100 глядачів

Голи: Пономаренко 30 - Сумарокова 18, Тараканова 37,39,55,68, Соболєва 66, Козаченко 60
Неріалізований дабл-пенальті: Козаченко 35

Кристал: Шум - Чистякова, Несіна, Вольська, Торунда, Рзаєва, Сидоренко, Пономаренко, Телиця, Пермінова
Тренер – Левченко Олексій.
Злагода-Олімп : Сумарокова - Щербатих, Соболєва, Тараканова, Сухорукова, Аслаханова, Теплая, Іванова, Підгорна, Козаченко
Тренер – Кудзієва Олена.

Арбітри - Черноусов С.(Херсон), Максименко О. (Миколаїв). Спостерігач арбітражу: Жовтоног О.  (Дніпро-к)
Фоли: 9 (6) - 7 (4)
Попередження: Рзаєва 8, Шум 35 - Тараканова 50
Вилучення: немає


ІМС-Уніспорт Київ Ятрань-Уманьфермаш УДПУ
ІМС-Уніспорт (Київ) - Ятрань-УДПУ Басиз (Умань)
Другий тур для футзалісток «Ятрань-УДПУ-Базис» став справжнім випробуванням. У Києві на уманчанок чекав дебютант чемпіонату, «ІМС-Уніспорт». Столичний клуб впевнено увійшов у чемпіонат, здобувши на старті перемогу. А в другому турі киянки нав’язали серйозну боротьбу уманському колективу й у підсумку здобули переконливу перемогу з рахунком 7 : 4. Цей успіх дозволив «ІМСу» вийти на першу сходинку в чемпіонаті.
«Ятрань-УДПУ-Базис» з трьома очками також продовжує перебувати у верхній частині турнірної таблиці. Варто відзначити лідерку уманчанок Наталію Боярову, котра з сімома м’ячами посідає першу сходинку в списку бомбардирів першості.
«Однозначно нам дошкуляє, що ми пізно зайшли до зали. Адже маємо бажання достойно дограти першу лігу з футболу. Там ми пробилися до фінальної четвірки. І хочемо оптимістично там фінішувати. А відтак ще дається взнаки різниця між футболом і міні-футболом. Але ми свідомо на це пішли. До того ж, покищо не грали у нас Музика і вірменка Арміне Хачатрян. Ці технічні і швидкі футболістки нам неабияк допоможуть. Можливо і сьогодні був би інший результат, якби вони були в строю. Але, що є, те є. Рахунок – на табло. Будемо працювати», – зазначив Володимир Пею, головний тренер «Ятрань-УДПУ-Базис» сайту umanfootball.com.ua.
Наступний матч уманчанки проведуть 25-27-го жовтня. В гості до зали УДПУ завітає «Надія-ДЮСШ» з Гребінки.

ІМС-Уніспорт Київ Ятрань-Уманьфермаш УДПУ
ІМС-Уніспорт (Київ) - Ятрань-УДПУ Басиз (Умань) - 7:4 (3:1)
Жіночий футзал. 2-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
11 жовтня. Київ. СК "НУФВіС". 100 глядачів

Голи: Кліпаченко 38,48,55, Пушенко 4,27, Папенко 17, автогол Сукач 60 - Скориніна 57,66, Боярова 18,46
Неріалізований дабл-пенальті: Романів 67

Арбітри -Кондратьєв Ю.(Київ), Бабушкін Ю.(Київ). Спостерігач арбітражу: Конюхов С.(Київ)
Фоли: 4 (3) - 11 (6)
Попередження: Сергієнко 11, Папенко 16, Холод 42, Давиденко 44 - Романів 63
Вилучення: немає

ИСТОЧНИК: http://belichanka.com/news/bilichanka_ta_nika_peremozhcja_ne_vijavili/2013-10-11-1709

Просмотров: 753 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz