Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 8 » Жіночий футзал. ЧУ 12/13. 12-й тур. «Біличанка-НПУ» - «Ніка ПНПУ» - 5:2
20:21
Жіночий футзал. ЧУ 12/13. 12-й тур. «Біличанка-НПУ» - «Ніка ПНПУ» - 5:2
Про принциповість цього матчу зайвий раз нагадувати не доводиться, адже саме ці дві команди поділили між собою майже всі трофеї на внутрішній арені. Саме в цьому матчі, за умови перемоги, футзалістки з Київської області могли достроково завоювати своє восьме чемпіонство. Полтачанки ж у разі перемоги могли дещо скоротити відстань від лідера і закріпитися на другій сходинці. Окрім того, наш чекало протистояння найкращих бомбардирів чемпіонату - Шульги та Павленко у «Біличанки» та Єрмоленко у «Ніки».
У першому таймі полтавчанки вийшли зарядженими на боротьбу і намагалися нічим не поступатися своїм суперницям. Відкрити рахунок вдалося господарям і зробила це саме Анна Шульга на 13-й хвилині. Це ще більше «завело» гостей, які змогли організувати декілька виходів віч-на-віч, але Ірина Мельничук не дала підстав сумніватися у своєму класі. Апогею такого міні-штурму став небезпечний удар зі штрафного, коли Мельничук у воротах підстрахувала Поліщук Маша. «Біличанка» до своїх моментів ставилася значно обачніше і за 4 хвилини Малишко подвоїла перевагу «біло-зелених». Здавалося, що такий розвиток подій може психологічно надломити гостей, але їм пощастило швидко скоротити рахунок. Гол вийшов дещо курйозним. Дальній удар Єрмоленко Мельничук відбила в стійку, від якої м’яч влучив у спину Ірині та закрутився біля лінії воріт. Мочалова першою зреагувала і відправила м’яч у сітку – 2:1 і інтрига закрутилася з новою силою. Надалі м’ячем більше володіли гості, але створити гостроту біля воріт Мельничук їм не вдавалося, натомість пропустили самі. Шаповал прикро помилилася недалеко від свого штрафного майданчика, що і призвело до третього взяття воріт. Шеремет відібрала м’яч і потужно пробила у верхній кут – 3:1. Після цього гості взяли тайм-аут, хоча  на паркеті впевненіше почувалися саме господарі, але Шульга та Павленко свої моменти не реалізували. Останні хвилини тайму пройшли за переваги «Ніки-ПНПУ», але забити не вдалося. Найкращі моменти, щоб відзначитися мала Єрмоленко, але в першому випадку, після рикошету від Шеремет, м’яч влучив у стійку, а в другому виручила Мельничук.


По перерві Тетяну Узол у воротах «Ніки» замінила Аліна Назаренко. Початок знову за полтавчанками, а найкращий момент був у Шаповал, яка опинилася віч-на-віч, і, схоже, не очікувала на таке щастя, тож банально тикнула м’яч у воротаря. Ближче до 10-ї хвилини другого тайму господарі вирівняли гру. Ризикувати не хотів ніхто, тож гра переважно зводилася до ударів з дальньої та середньої відстані. На 20-й хвилині Шульга оформила дубль і ситуація для гостей стала загрозливою. Після цього місце у воротах «Біличанки» зайняла Бесідовська. Про непоступливість суперників говорить і велика кількість порушень. На 27-й хвилині господарі вшосте порушили правила. Дабл-пенальті виконувала Мочалова, але пробила вище. За хвилину сьоме порушення і на цей раз пробивати пішла Єрмоленко. Потужний удар в «дев’ятку» і рахунок став 4:2. Час, щоб зрівняти рахунок у гостей ще був, але створити хоча б якусь загрозу воротам «Біличанки» вони не спромоглися. Зате на передостанній хвилині нагадала про себе Шульга, яка здійснила сольний прохід з правого флангу в центр, попутно обігравши декількох суперниць і забила свій 27-й м’яч у чемпіонаті, укріпивши своє лідерство на чолі списку снайперів.

Вищий клас «Біличанки НПУ» дався взнаки, і у важкій грі незмінні чемпіонки останніх років змогли перемогти. «Ніка» билася як могла, але щоб перемогти чемпіонок цього виявилося замало. Вітаємо «Біличанку-НПУ» з черговим заслуженим чемпіонством та побажаємо успіхів на міжнародній арені. Полтавчанкам подякуємо за гру і побажаємо скласти гідну конкуренцію у наступному сезоні.


НИКА - педуниверситет
"Біличанка НПУ" смт.Коцюбинське -"Ніка-ПНПУ" м.Полтава - 5:2 (3:1)
06.04.2013. м. Київ, СК "НПУ-Арена" - 200 глядачів
Початок матчу - 12:30
Арбітри: Скоропад В. (Київ), Ночовний О. (Київ)

«Ніка ПНПУ»: Узол, Назаренко - Шаповал, Павлусенко, Лясковська (к), Гловацька, Карпенко, Єрмоленко, Глушко, Шевела, Подат, Дударчук, Підклада, Мочалова.
Тренер: Ягодкін С.Г

«Біличанка-НПУ»: Мельничук, Скрипленко, Бесідовська - Павленко, Поліщук, Малишко (к), Шеремет, Сидоренко, Личко, Шульга, Прокопенко, Дубицька, Васковець.
Тренер: Колок В.В.

Голи
:
Шульга 13', 55', 69', Малишко 17', Шеремет 26' - Мочалова 20', Єрмоленко 63'
Нереалізований дабл-пенальті:
Мочалова 60'
Попередження:
Лясковська 14'
Фоли: 12 (5) - 7 (3)

ИСТОЧНИК: http://belichanka.com/news/chu_12_13_12_j_tur_bilichanka_npu_nika_pnpu_5_2/2013-04-06-1574
Просмотров: 592 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz