Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 18 » Жіноча збірна повертається додому. Українки завершили свої виступи на Чемпіонаті Світу поразкою від Ірану.
22:40
Жіноча збірна повертається додому. Українки завершили свої виступи на Чемпіонаті Світу поразкою від Ірану.
Жіноча збірна України з футзалу завершила свої виступи на чемпіонаті світу, який проходить в Іспанії. У заключному поєдинку групового етапу « жовто -сині» програли збірній Ірану.

Підопічні Володимира Колка краще провели стартові хвилини зустрічі, але саме вони пропустили першими. На четвертій хвилині відзначилася Ардалані, яка здорово пробила в дальній кут. Пропущений гол не збентежив українок. Вони продовжили гнути свою лінію , контролювати м'яч, от тільки до небезпечних ударів по воротах Ірану справу не доводили. Іранки, в свою чергу, гостро контратакували, і незабаром подвоїли свою перевагу - дубль оформила Ардалані. Після цього команди обмінялися небезпечними атаками. Україна продовжувала більше володіти м'ячем, але Іран в атаці вижимав максимум з мінімума. У підсумку це призвело до третього взяття воріт «жовто -синіх». На перерву команди пішли за рахунку 3:0 на користь іранок .

У другому таймі глядачі також побачили три забитих м'ячі. Два з них провели українські дівчата, однак, зробили вони це вже за рахунку 0:4 на користь суперниць. Спочатку після розіграшу штрафного м'яч у ворота збірної Ірану відправила Юлія Форсюк, а за дві хвилини до закінчення матчу іранського воротаря засмутила Аліна Горобець.

Роман Мальчевський, footboom.com
Просмотров: 343 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz