Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 6 » Заслужили оплиски вболівальників
00:24
Заслужили оплиски вболівальників
«Кардинал» другий рік поспіль дає серйозний бій «Шахтарю», але добитися хоча б нічиї так і не може. Так і в звітному матчі, львів’яни практично на рівних змагались з срібним призером минулого чемпіонату України, але нереалізація вигідних моментів не дозволила їм сподіватись на позитивний результат.

Початок матчу був за гостями. Небезпечних ударів завдавали Ромаріо, Фумаса, Карлос Альберто, але у воротах впевнено діяв Русецький. Перший небезпечний момент біля воріт донеччан виник на 5 хвилині: Сондак в семи метрах від воріт «Шахтаря» обікрав Юнакова, але Сагайдаченко вчасно скоротив кут обстрілу і відбив м’яч. За хвилину небезпечного удару завдає Кольцун – знов воротар на місці. Після двох небезпечних моментів «Кардиналу» гості знов на деякий час заволоділи ініціативою. На протязі трьох хвилин хороші шанси відзначитись втратили Вассура і Мірошник, а Карлос Альберто влучив у стійку воріт. Ближче до середини тайму гра вирівнялась. Впевнені дії Русецького в воротах надихали львів’ян на більшу активність в атаці. Гравці «Кардиналу» почали частіше турбувати воротаря суперника. Небезпечно зі штрафного пробивав Данилюк – Сагайдаченко перевів м’яч на кутовий. А на 10 хвилині господарі розіграли 4 кутових поспіль, але довести свої розиграши до логічного завершення їм так і не вдалося.

Варто відзначити, що гості грали досить необережно і вже за 12 хвилин назбирали 5 фолів, але гравці «Кардиналу» цим не скористались, і за 8 хвилин, що залишалось до кінця першого тайму, так і не заставили на собі зфолити вшосте.

На 12 хвилині «Кардинал» повинен був відкривати рахунок в зустрічі: Волянюк обіграв двох опонентів і втік на побачення з Сагайдаченко, але не зміг його переграти, першим на добиванні був Танський, але і в цьому випадку воротар зіграв надійно. На протязі хвилини львів’яни створили три гольові моменти, але ні Волянюку, ні Танському, ні Сондаку так і не вдалося переграти Сагайдаченко. Натомість забив «Шахтар»: Вассура обіграв опонента на фланзі, змістився в центр і влучно пробив у ближній кут. Поки гравці «Кардиналу» приходили до себе після пропущеного м’яча, Клаудиньйо двічі міг подвоїти рахунок, але Русецький не дозволив йому це зробити. А зробив це Фумаса, який «розвернув» захисника і з близької відстані пробив воротаря господарів. «Кардинал» відповів своїм самим реальний шансом у першому таймі: Данилюк обіграв воротаря і бив здається вже в пусті ворота, але на шляху м’яча опинився захисник, який виніс «круглого» з самої лінії воріт.

Другий тайм, як і в Івано-Франківську, господарі розпочали з пропущеного голу: бразильці «Шахтаря» вийшли два в одного і Карлос Альберто закотив м’яч вже в порожні ворота. Після третього голу гра на деякий час заспокоїлась і проходила практично без моментів. Команди прокинулись на 27 хвилині: після передачі Сондака, Кудінов з вигідної позиції не влучив у ворота. «Шахтар» відповів ударами Вассури і Ромаріо. На 33 хвилині небезпечно зі штрафного пробивав Кольцун – м’яч пройшов біля стійки воріт. А на 34 хвилині Волянюк сильним ударом скоротив відстань у рахунку. Забитий гол надихнув господарів і вони заграли активніше. Небезпечно пробивали Лаба, Когут, хороший момент змарнував Танський. За дві хвилини до завершення матчу Лаба вийшов 5 польовим. Але вже за декілька секунд Вассура перехопив м’яч в центрі поля і збільшив перевагу гостей до трьох м’ячів. «Кардинал» і надалі не здавався: Кудінов в швидкій атаці сильним ударом в дальній кут воріт забив другий гол господарів в цій зустрічі. А крапку в матчі поставив Данилюк, який скористався помилкою Клаудіньйо. Господарі готові були зрівняти рахунок в цій зустрічі, але, нажаль, їм не вистачило часу. По завершенню матчу гравці «Кардиналу» були винагородженні оплесками глядачів, які в цей день вщент заповнили спорткомлекс СКА.

 

Склади команд:

 

«Кардинал»: Русецький – Кольцун, Танський, Когут, Волянюк – Кудінов, Лаба, Данилюк, Сондак, Багряк - Басич

«Шахтар»: Сагайдаченко (Сухомлинов) – Клаудіньо, Ромаріо, Карлос Альберто, Фумаса, Юнаков, Вассура, Мірошник, Вершинін, Рось.

Арбітри: Гора (Київ), Маслов (Київська обл.)

Голи: Волянюк (34), Кудінов (39), Данилюк (40) – Вассура (14, 38), Фумаса (18), Карлос Альберто (23).

Попередження: Кудінов (8) – Юнаков (12).

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=192&translit=zasluzhyly-oplysky-vbolivalnykiv


Просмотров: 814 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz