Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 16 » Задорожний: В «Енергії» підбір гравців кращий, чим у «Вісла Кракбет»
10:34
Задорожний: В «Енергії» підбір гравців кращий, чим у «Вісла Кракбет»
Сергій Задорожний у складі польської «Вісла Кракбет» у першому ж турі «Кубка Львівщини-2012» зіграв проти своєї колишньої команди – львівської «Енергії». Щоправда, футзаліст на майданчику довго не затримався. Уже після перерви він не повернувся на лаву запасних, переодягнувся і зайняв місце серед глядачів. Чому так сталося журналіст прес-служби «Енергії» поцікавився у самого Сергія Задорожного.

- Справа в тому, що зазнав ушкодження. Травмувався ще на першій зміні. Зараз не готовий сказати, наскільки ушкодження серйозне. Це пізніше скажуть медики, - розповів екс-«енергетик».

- Сергію, підсумковий рахунок гри «Енергії» з «Вісла Кракбет» (6:3) адекватно відображає співвідношення сил?

- «Енергія» розпочала підготовку більше місяця тому. Львів’яни ж готуються до розіграшу Кубка УЄФА, уже провели два тренувальні збори. А ми зібралися тільки десять днів тому. Тому перебіг подій на паркеті відображає стан готовності команд на сьогоднішній день.

- А якби гра відбулася у розпал сезону, її малюнок був би іншим?

- Поважаю «Енергію», у цьому клубі відіграв два роки. Якщо взяти підбір гравців у двох четвірках, то, звісно, в «Енергії» він сильніший, чим у «Вісла Кракбет». Думаю, у розпал сезону ми б дали бій «зелено-білим» і, можливо, програли б 1 чи 2 голи. Хоча про це складно судити.

- Можете порівняти «Енергію» у ті часи, коли ви за цю команду виступали і теперішню? Яка команда була сильнішою?

- У мої часи «Енергія» була оновленою, колектив тільки зібрався. Прийшло багато людей, які повинні були зігратися. Зараз же за «Енергію» грають хлопці, які разом виступають багато років. Тому, якщо брати по зіграності, теперішній склад має перевагу. А порівнювати - хто був сильніший, а хто слабший, дуже важко

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/543-zadorozhnyj-v-energiji-pidbir-gravciv-kraschyj-chym-u-visla-krakbet.html
Просмотров: 393 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz