Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 22 » За три кроки до золота.
11:44
За три кроки до золота.
Четвертий матч у півфінальній серії плей-оф між львівською "Енергією" та харківським "Локомотивом" став останнім. Вдруге перемігши "залізничників" на власному майданчику (2:1), "енергетики" стали першим фіналістом плей-оф. Рахунок у серії став 3:1 на користь львів"ян.

Гра забувається, результат залишається
Не продемонструвавши яскравої гри, львів’яни таки добилися для себе позитивного результату у матчах із «Локомотивом». Місто Лева для харків’ян стало уже нефартовим. Тут команда Євгена Ривкіна у цьому сезоні припинила боротьбу за національний кубок, тепер - за золоті медалі.
У другому матчі у Львові «енергетики» знову відчули власні проблеми із виходом з пресингу. Часто атаки львівської команди завершувалися ще навіть не розпочавшись. Та це, мабуть, не так уже й важливо. Важливо те, що «Енергія» їде далі, а точніше, до фіналу. Якість та малюнок гри львів’ян забудеться скоро, а от результат залишиться. Голи Рогачова, Якуніна та Овсяннікова уже увійшли в історію. Їх важливість у львівських матчах вболівальники згадуватимуть ще довго.

Фартова чорна форма
«Локомотив» у Львові продемонстрував чудову гру, неодноразово доводив, що недарма ця команда нині являється однією з найсильніших в Україні. Натомість із результатом для харків’ян не склалося. Усе з точністю до навпаки можна написати про «Енергію». Та результат цих матчів був дорожчим і ціннішим. Відтак, правильнішим виявися шлях "Енергії".

Друга гра у Львові із харківським «Локомотив» - третя для львів’ян у чорній формі. Що цікаво, що усі три матчі, в яких «енергетики» виходили на майданчик у цих кольорах, були дуже важливими. Це фінал кубка України у Запоріжжі проти рівненського «Кардинала» та два матчі у Львові проти харківського «Локомотива» у півфінальній серії плей-оф. Усі три матчі завершилися для львів’ян радісно і з одинаковим рахунком на їхню користь – 2:1.

В очікуванні суперника
В іншій півфінальній серії, в якій зустрічаються «Ураган» з Івано-Франківська та «Єнакієвець» з Єнакієвого, нічия – 2:2. Після двох підсумкових поразок команда Сергія Гупаленка зробила певний камбек вдома і зрівняла рахунок у серії. Свого майбутнього суперника у фіналі плей-оф львів’яни дізнаються у неділю, коли ці команди проведуть пятий матч серії.

«Енергія» (Львів) - «Локомотив» (Харків) - 2:1 (2:1) (Рахунок у серії 3:1)
«Енергія»: Лисенко - Якунін, Павленко, Легчанов, Овсянніков - Рогачов, Романов, Задорожний, Струк - Д.Бондар, О.Бондар
«Локомотив»: Іваняк - Федорченко, О.Сорокін, Кісельов, Білоцерківець - Одєгов, Камеко, Клочко, Д. Сорокін - Іванов
Арбітри: Дараган (Київ), Туржанський (Запоріжжя)
Голи: Овсянніков (1), Рогачов (6) - Клочко (12)
Попередження: Романов (40) - Іваняк (9). Клочко (17). О. Сорокін (28)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1981
Просмотров: 586 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz