Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 9 » Все вирішив один м’яч
00:33
Все вирішив один м’яч

Обидві команди боялись грати у відкритий футзал. Тому у першому таймі було дуже мало моментів для взяття воріт. Переважно це були дальні удари, з якими справлялись воротарі. На початку поєдинку у «Кардиналу» дальніми ударами відзначились Сопільняк і Кольцун, але двічі надійно зіграв Мельник.

Загалом новачок «Кардиналу» Сопільняк дуже вдало вписався у гру першої четвірки і дійсно підсилив команду. У поєдинку він ще не раз своїми креативними діями загрожував воротам суперника. Зокрема на 16-й хвилині м’яч після його удару Мельник зміг перевести лише на кутовий. А через дві хвилини Сопільняк зіграв в стінку із партнером біля своїх воріт, промчався правим флангом і пробив у дальній кут. М’яч пролетів буквально в лічених сантиметрах від воріт.

         «ТВД» найактивніше у першому таймі провів останню хвилину. Саме на ній після прострілу Данилюк ледь не зрізав м’яч у свої ворота, а згодом постріл Кордоби відбив Жезло.

У другому таймі команди грали трохи активніше. Почало виникати більше моментів біля воріт обох колективів, але воротарі й надалі грали надійно. На початку другої половини гри Засенко і Чеботарьов провірили пильність Жезла. «Кардинал» на це відповів пострілами Сондака і Данилюка. Напевне, найреальніший шанс для взяття воріт мав «Кардинал». Танський втік один на один із воротарем і у боротьбі із захисником, який намагався його догнати, пробив вище воріт.

На 35-й хвилині Роман Ковальчик вирішив випустити п’ятого польового. Головний тренер «ТВД» й раніше славився тим, що може піти у ва-банк навіть при нічийному рахунку. Відразу згадався один поєдинок, який відбувся чи то чотири чи п’ять років тому. Тоді «ТВД» грав внічию із «Будівелом», який очолював нинішній тренер «Кардиналу» Олександр Юзик. Тоді Роман Ковальчик також випустив п’ятого і «Будівел» забивши у порожні ворота вирвав перемогу.

Але цього разу шансів на удар по порожніх воротах «теведисти» не дали. Натомість після двох хвилин розіграшу вони вивели на удар Ткачука, який завершив комбінацію. Тепер вже черга «Кардинала» міняти воротаря. Вони також довго розігрували м’яч, але шансу для разючого удару не знайшли.

 

Склади команд:

«Кардинал»: Жезло - Лаба, Кольцун, Сопільняк, Танський - Басич, Данилюк, Кудінов, Когут - Сондак

«ТВД»: Мельник - Чеботарьов, Хавер, Ткачук, Маржановський - Вахула, Денис, Засенко, Кордоба

Арбітри: Коваленко (Донецьк), Чупис (Миронівка)

Голи: Ткачук, 37

Попередження: Сондак, 27.


 

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=260&translit=vse-vyrishyv-odyn-m%E2%80%99jach

Просмотров: 650 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz