Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 13 » Вольова перемога..."Контингент" - "Кардинал" - 2:3
23:50
Вольова перемога..."Контингент" - "Кардинал" - 2:3
У другому турі «Кардинал» вирвав перемогу в «Контингенту» за 1,5 секунди до завершення матчу

Львів’яни з початку матчу захопили ініціативу. Вже на 5 хвилині Волянюк, отримавши передачу від Жезла, сильним ударом під поперечину відкрив рахунок у зустрічі. Після забитого голу, гравці «Кардиналу» не зупинились і продовжували активно зустрічати господарів на їх половині поля, практично не даючи часу на роздуми. «Контингент» нічим особливим не загрожував гостям, а з ударами, які влучали в створ воріт, впевнено справлявся Жезло. «Кардинал» міг вирішити долю матчу вже до 11 хвилини першого тайму, адже на 7 хвилині Волянюк з Когутом не реалізували вихід два в одного, за дві хвилини все той же Волянюк не зміг переграти воротаря в очній «дуелі», а натомість, створили інтригу, яка протрималась до останніх секунд. На 12 хвилині спрацювало правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Коваль скористався неузгодженими діями в обороні суперника і ударом з шести метрів зрівняв рахунок зустрічі. Після пропущеного м’яча «Кардинал» продовжував створювати моменти біля воріт господарів, але надійно грав Проценко, раз за разом рятуючи свою команду. «Контингент» відповідав гострими контр-атаками. Але в першому таймі глядачі голів більше не побачили, а саме цікаве команди залишили на другий тайм.

         З початку другого тайму «Кардинал» продовжував пресингувати господарів, а ті, в свою чергу, зробили ставку на швидкі відриви. Це принесло свої плоди на 24 хвилині: Киришун реалізував вихід 3 в 2. Переломний момент в зустрічі відбувся на 29 хвилині. За гру рукою у штрафному майданчику в ворота «Кардиналу» було призначене пенальті. «Вирок» взявся виконувати Киришун, але переграти Жезла він не зміг. Після цього моменту «Кардинал», натхнений впевненими діями свого воротаря, повністю заволодів ігровою і територіальною ініціативою. Львів’яни раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт «Контингенту», але всі зусилля гостей руйнував воротар господарів Проценко. Але на 35 хвилині і він був безсилий: Сондак наважився на удар метрів з дванадцяти, і м’яч, після невеликого рикошету від захисника, таки опинився в сітці воріт «Контингенту». Після забитого голу гості відчули, що таки можуть вирвати перемогу і ще більше притисли суперника до власних воріт. На 37 хвилині Кудінов сильним ударом вже здавалось вивів «Кардинал» вперед, але м’яч, влучивши у штангу, підступно прокотився за воротарем. За хвилину Басіч завдає два поспіль удари – Проценко у шпагаті переводить м’яч на кутовий. Варто відзначити, що за три хвилини до завершення матчу в обох команд назбиралось по 5 фолів. На протязі цих трьох хвилин судді щонайменше двічі зобов’язані були призначати десятиметровий штрафний удар у ворота господарів, але….

Розв’язка наступила за 1,5 секунди до завершення матчу: Лаба підхопив м’яч на своїй половині, обіграв двох опонентів а третій явно на ньому зфолив. Суддям нічого не залишалось робити, як призначити 6 фол для «Контингенту». Деситиметровий впевнено реалізував Кудінов, чим приніс першу перемогу «Кардиналу» в новому сезоні.

 

Склад команд:

«Контингент»: Проценко – Киришун, Доманський, Коваль, Піхоцький, Іщук, Мельник, Федорченко, Дригус, Мухін, Ковальов

«Кардинал»: Жезло – Кольцун, Кудінов, Волянюк, Когут(Басіч) – Лаба, Данилюк, Танський, Багряк(Сондак) – Жовтун

Арбітри: Банасько, Чупіс

Голи: Коваль(12), Киришун(24) – Волянюк(5), Сондак(35), Кудінов(40)

Попередження: Коваль(24), Киришун(40) – Волянюк(40), Багряк(40)


ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=187&translit=volova-peremoga-kontyngent-kardynal-2-3
Просмотров: 804 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz