Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 6 » Вольова перемога у львівському дербі
12:02
Вольова перемога у львівському дербі
Мінімальною перемогою «Енергії» завершилося чергове львівське дербі, у якому «ТВД» приймало «Енергію». Усі голи в одному з центральних матчів 12-ого туру забивали гравці тим командам,у яких виступали раніше. На гол Тараса Кузя дуплетом відповів Євген Рогачов. Екс-гравець «ТВД» уже вдруге за останні два чемпіонати «поховав» свою колишню команду, виступаючи у футболці львівської «Енергії».

Поєдинок «ТВД» та «Енергія» відкривав у Львові друге коло чемпіонату України з футзалу. У 1-ому турі, коли команди вперше у цьому сезоні зійшлися в офіційному протистоянні, перемогли «енергетики» - 4:2. У другому колі «теведисти» не змогли взяти реванш у свого суперника.
У першому таймі підопічні Леоніда Маковського виглядали доволі непогано. Хоч і діяли номінальні господарі «другим» номером, контратаки вдавалися небезпечні. Позиційні атаки гравців «ТВД» також часто завершувалися обдуманими ударами. Натомість «Енергія» у першому таймі показала відверто не те, чого очікують вболівальники від команди. У передачах «зелено-білих» було надто багато браку. Та й реалізація і кількість створених гольових моментів явно бажає бути кращою. При такій грі за підсумками першого тайму «теведисти» мінімально перемагали. У середині тайму своїй колишній команді забив Тарас Кузь.

Утім, усе змінилося після перерви. Як і у матчі з запорізьким «Катраном», у другій 20-хвилинці глядачі побачили зовсім другу «Енергію». Освіжив дії «енергетиків» Дмитро Іванов, який після перерви замінив Сергія Тригубця. Що цікаво, що саме після удару Дмитра по воротах м’яч після сейву Дегтяренка влучив у руку Кордобі. Вирок арбітрів миттєвий – пенальті. Як і в одній з ігор минулого чемпіонату, з «точки» Євген Рогачов забив своїй колишній команді.

До завершення матчу «Енергія» була значно ближчою до того, аби повести у рахунку. Утім, забити судилося Євгенові Рогачову лише наприкінці матчу. «Енергетику» вдався суперудар метрів із 9-ти прямісінько у дев’ятку. «ТВД» у другому таймі виглядав уже не так переконливо, як у першій половині тайму. На другу половину матчу «будівельників» відверто забракло. Та й далася взнаки відсутність Василя Дениса, який через травму вибув з гри до кінця року. Єдиний, хто по-справжньому запамятався у складі номінальних господарів, був Дегтяренко. Воротар "ТВД" неодноразово виручав свою команду від пропущеного мяча.

Врятувати матч номінальним господарям поєдинку не вдалося навіть з п’ятим польовим гравцем. Фінальна сирена зафіксувала восьму перемогу «Енергії» у чемпіонаті.

«ТВД» (Львів) - «Енергія» (Львів) – 1:2(1:0)
«ТВД»: Дегтяренко, Шурак, Саківський, Ткачук, Кузь, Кордоба (к), Хавер, Маржанановський
«Енергія»: Кардаш, Романов, Петрушин, Струк, Бондар, Федюк (к), Рогачов, Тригубець, Задорожний
Голи: Кузь, 12, - Рогачов, 22 (з пен.), 37
Судді: С. Гроховецький (Київ), В. Дараган (Київ)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1733
Просмотров: 637 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz