Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 10 » Володимир Сондак: «Перемога над «ЛТК» дуже важлива у психологічному плані»
11:28
Володимир Сондак: «Перемога над «ЛТК» дуже важлива у психологічному плані»
Гравець ФК «Спортлідер+» у інтерв’ю клубній прес-службі розповів про враження від першої перемоги команди в сезоні, а також поділився думками стосовно майбутнього поєдинку проти львівської «Енергії»

-Володимире, які Ваші враження від гри з луганським «ЛТК»?

-Враження лише приємні. Грали добре, ніяк не могли забити і пропустили два зовсім необов’язкові голи. Головне, що не зламалися, зібрали усю волю в кулак, і змогли здобути вольову перемогу.

-За рахунок чого команді вдалося здобути цю історичну вольову перемогу? І що вам сказав головний тренер у перерві матчу?

-Сказав, що потрібно більш відповідально ставитися до реалізації гольових моментів. Взагалі, хочу віддати належне нашому головному тренеру. Іван Стасюк є чудовим тренером, людиною та психологом, і його мудрі слова в перерві матчу нас заспокоїли. Було важко, адже грали непогано, а результат все не приходив. Однак другий тайм провели на зовсім іншому рівні, і змогли здобути такі потрібні три очки. Ця перемога дуже важлива для нас у психологічному плані.

-А вже у суботу вашій команді протистоятиме «Енергія». Які думки стосовно цього поєдинку?

-Завжди приємно грати з грандами. «Енергія» є діючим володарем Кубку України та бронзовим призером турніру, проте віддамо усі сили, щоб здобути прийнятний результат. В нас завдання в кожній грі грати лише на перемогу, і запевняю, що зробимо усе можливе, щоб перемогти «Енергію».

-На старті нового сезону Екстра-ліги Ви є одним з кращих бомбардирів турніру, забиваючи у кожній грі. В чому секрет успіху?

-Секрету як такого немає. Наполегливо працюю на тренуваннях плюс до того партнери по команді мені суттєво допомагають. Для мене забиті голи не мають жодного значення, головне, щоб команда перемагала.

-Ваша колишня команда, рівненський «Кардинал», теж непогано розпочала чемпіонат, здобувши дві сенсаційні нічиї у виїзних протистояннях із «Локомотивом» та «Ураганом». Не жалкуєте, що у свій час покинули цю команду?

-Жалкувати немає чого. Все що не робиться, робиться  лише на краще. Таке життя, і значить, так мало статися.

-І наостанок, твої побажання вболівальникам хмельницької команди…

-Хочу їм лише подякувати. Такої підтримки, яка була у нашій домашній грі проти «ЛТК», я не зустрічав ніколи у своїй кар’єрі. Будемо робити усе можливе, аби тішити наших вболівальників лише перемогами.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/6577.html

Просмотров: 380 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz