Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 12 » Володимир СОНДАК: «Кардинал» - завжди принциповий суперник»
15:52
Володимир СОНДАК: «Кардинал» - завжди принциповий суперник»
Гравець МФК «Спортлідер+» Володимир Сондак – вихованець саме рівненської школи футболу. Свого часу він захищав кольори МФК «Рівне» та «Кардиналу». І лише влітку 2012-го року перебрався до Хмельницького. Нині візити до Рівного для футболіста завжди принципові. У минулому чемпіонаті Екстра-ліги Володимир Сондак навіть одного разу відзначився у воротах колишнього клубу.

 

- Володимире, якщо абстрагуватися від рахунку, як охарактеризуєш саму гру?

- Гра була цікавою. І ми, вважаю, непогано зіграли. Звісно, дуже хотіли перемогти. Тому, засмучені таким підсумковим результатом.

- Ти сам як налаштовуєшся на матчі проти «Кардинала»?

- Ці поєдинки для мене завжди особливі. На кожну гру виходжу як на бій. У нас, в принципі, усі матчі такі. Повинні виходити і доводити, що можемо перемагати. Що стосується протистоянь з «Кардиналом», то я завжди намагаюся продемонструвати свої кращі якості.

- У другому таймі ви з партнерами емоційно обговорювали епізоди із порушеннями правил Дєнюжкіним і Волянюком. Як прокоментуєш ці епізоди?

- Не пригадую моменту із Волянюком. Треба після гри дивитися і розбиратися. Але коли я опинився віч-на-віч із Дєнюжкіним – Віталій проти мене зіграв не за правилами. Вважаю, це був фол останньої надії. Коли до нас приїздили на семінар судді – вони запевняли, що у такому разі порушника каратимуть червоною карткою.

Роман Свирида, спеціально для Офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне"

Просмотров: 503 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz