Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 17 » Волиньагротех (Луцьк) - ІнБев (Житомир) 1-3. Гідно, але не результативно
13:27
Волиньагротех (Луцьк) - ІнБев (Житомир) 1-3. Гідно, але не результативно

15.11.2013, п'ятниця, Луцьк, 18.00, 370 глядачів,

Волиньагротех (Луцьк) - ІнБев (Житомир) 1-3 (0-2)

Голи: Прислупський (23) - Шпичка (2, 38), Чепорнюк (2)

Арбитри: Кравцов (Рівне), Климук (Волинь)

У кубковому протистоянні між «Волиньагротехом» та «Інбевом» перемогу відсвяткували гравці більш досвідченого колективу, котрий цього року взяв старт у першій лізі України. 3:1 на користь гостей стали своєрідним коефіцієнтом, що є показником класу.

Перше враження від дебюту поєдинку було однозначним – господарі майданчику з надмірною повагою поставилися до житомирського «Інбеву». Гості відразу скористалися цими обставинами і почали грати першим номером, постійно перевіряючи голкіпера «Волиньагротеху» Павла Чемериса на професійну відповідність. Але й досвідчений голкіпер не зміг допомогти команді на 2-й та 5-й хвилині, коли комбінації «Інбеву» завершували Тарас Шпичка і екс-гравець збірної України Сергія Чепорнюка.

Але поступово стартовий «мандраж» у підопічних Анатолія Бартощука пройшов ігра поступово вирівнялася. Стали виникати моменти і біля воріт Михайла Соколовського. Але обидві команди ближче до перерви набрали по п’ять фолів і до сигналу на відпочинок діяли обережно.

Після відновлення поєдинку «Волиньагротех» почав діяти більш розкуто та сміливіше. Як підсумок на 23-й хвилині активність господарів дала гольові дивіденди. Тарас Прислупський завершив старання партнерів пострілом впритул. Вболівальни відразу «ожили» і гра стала набагато цікавіше. Моментів біля обох воріт було більш ніж достатньо,але вже до середини тайму «Волиньагротех» набрав чергові п’ять фолів і почав діяти обережніше. Проте без дабл-пенальті не обішлося. До позначки підійшов Андрій Ткачук, але майстерно зіграв Павло Чемерис.

Розв’язка наступила наприкінці зустрічі, коли дубль оформив Тарас Шпичка. За кілька хвилин до фінальної сирени господарі спробували врятувати гру за допомогою п’ятого польового гравця, але досвіду «блакитним» нажаль не вистачило. Хоча свято великого футзалу у Луцьку відбулося і надовго запам’ятається всім любителям насправді самого популярного виду спорту.

Сергій Голоскоков, спеціально для АФЛУ

Просмотров: 417 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz