Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 24 » Владислав КОРНЄЄВ: "ДЛЯ МЕНЕ МАТЧ З "ШАХТАРЕМ" БУДЕ ДУЖЕ ПРИНЦИПОВИМ"
11:02
Владислав КОРНЄЄВ: "ДЛЯ МЕНЕ МАТЧ З "ШАХТАРЕМ" БУДЕ ДУЖЕ ПРИНЦИПОВИМ"
В нинішньому сезоні вищолігового чемпіонату продовжують свої виступи тільки два гравці зі званням "Заслужений майстер спорту". Цікаво, що обидва - воротарі, до того ж, колишні одноклубники - Владислав Корнєєв та Василь Сухомлинов. Цієї неділі вони знову вийдуть на майданчик один проти одного у матчі 27-го туру "Урагану" з "Шахтарем".

Настільки принциповим для капітана івано-франківців буде чергове побачення з донецькою командою ще одного "заслуженого" Ігоря Москвичова, "ураганівська" прес-служба дізналася у 38-річного голкіпера Владислава КОРНЄЄВА.

- Ви з Сухомлиновим, виявляється, залишились єдиними заслуженими майстрами спорту, які і надалі продовжують грати у вищій лізі. Невже "стара гвардія" потрохи відходить в історію?
- Яка "стара гвардія"? Василю Сухомлинову через місяць виповниться тільки 34 роки. У нього ще все попереду. Та й у мене, маю надію, ще не все позаду. Під час останнього чемпіонату Європи, подивившись на гру 42-річного Андрєя Твєрянкіна та 34-річного Луїса Амадо, для себе твердо вирішив, що рано ще зав'язувати з футзалом. Cили ще є, зі здоров'ям все гаразд. Зрозуміло, що рано чи пізно це закінчиться, якщо так серйозно до цього питання підходити. Час покаже. Знаєте, бажання ще є щось доводити, чогось добиватись, але приходять молоді і створюють цілком нормальну конкуренцію. Це ж неминучий процес...


- Що можеш сказати про недільного суперника "Урагану" - донецький "Шахтар"? Як би ти міг охарактеризувати цю команду?
- У "гірників" зараз складний період. Я не думаю, що погано для самого клубу, але певні зміни все ж таки були неминучі у "Шахтарі". Потрібна була якась "свіжа кров" і на тренерському містку. Щодо найближчого матчу... Гадаю, перемігши "Енергію" в останньому турі, "Шахтарю" стало десь легше морально. Можливо, вони приїдуть до нас більш розслабленими. Про боєздатність нинішнього "Шахтаря" яскраво говорять останні три перемоги над "Локомотивом", "Єнакієвцем" та "Енергією".

Звісно ж, донецька команда зараз не та, що у першому колі. Пригадую нашу гру цього сезону у Донецьку, коли ми 30 хвилин грали від оборони і тримались. Коли є такий гравець, як Вассура, то рано чи пізно він якійсь проблему супернику створить. Але і зараз "Шахтар" цілком боєздатний. І до Івано-Франківська вони приїдуть не просто так, а за перемогою. Тим більше, що у наших з "гірниками" взаємовідносинах, "Ураган" ще жодного разу "Шахтар" не перемагав. Тож в психологічному плані їм десь легше. А нам, звичайно, хочеться цю безвиграшну серію нарешті перервати. Як не як, у вищій лізі це - єдина непереможна для нас команда.


- Якщо говорити про теперішній "Ураган", то івано-франківському клубі зараз ледь не півкоманди екс-"гірників", котрі свого часу захищали кольори "Шахтаря". Як вважаєш, недільний матч проти донеччан буде мати принциповий характер, зважаючи, що у Донецьку зараз грає багато молодих нових гравців?
- У будь-якому випадку, цей матч буде принциповим. І справа навіть не у тому, хто грав у донецькому клубі колись чи зараз. "Шахтар" є "Шахтар"! Це - марка, це - бренд, це - клуб з славними традиціями. І якщо "гірники" переживають зараз певні проблеми, то це - суто їх справи. А у нас свої справи, свої завдання. Десь можливо наше керівництво вже дивиться у перспективу - на наступний сезон. Для мене особисто це буде дуже принциповий матч. Як, водночас, і для всього "Урагану".

- Як вважаєш, чого саме в другій половині сезону не вистачило "Урагану" для того, щоб реально втрутитись у боротьбу за найвищі нагороди?
- Насамперед, не на користь нам пішла пауза, пов'язана з чемпіонатом Європи. Після цього ж була та злощасна гра з ЛТК на виїзді, яка в певній мірі негативно подіяла на настрій команди, адже згодом ми програти луганцям у Кубку України. Можливо, потрібно було під час цієї паузи з усіх сил намагатися не загубити той темп, ту гру, яка в нас була до того. Ми ж поряд з "Енергією" тоді були, у турнірній таблиці йшли очко в очко...


Водночас, не можу ствердно сказати, що на заваді стали травми Паршикова чи Піддубного. У нас і за їхньої відсутності було дві четвірки, які нормально грали. До воротаря Олега Іжаковського взагалі не повинно бути ніяких претензій. Він справді виручає у багатьох моментах. І ті очки, які ми набираємо в останніх матчах, здебільшого, саме його заслуга. От що справді кульгає, так це гра в вп'ятьох. Якщо рахувати, скільки ми за таких обставин забили голів, то це взагалі - просто жах. А це - серйозна зброя для будь-якої команди. Варто лише подивитися, як грають у тій же Росії чи Іспанії з п'ятим польовим. Там люди по два-три голи за гру забивають таким чином. А ми за весь чемпіонат тільки два голи забили з п'ятим…

- Так сталося, що більшу частину другого кола нинішнього чемпіонату ти спостерігав за матчами з лави запасних. Мабуть, був час зробити певні висновки про теперішню гру "Урагану"...
- Якщо дивитися зі сторони, то граємо ми досить нормально. Гадаю, і вболівальники погодяться з цією думкою. Візьмемо хоча б гру останню з "Таймом". Ну ніяк не мало бути 2:7! З іншого боку, вдома з "Локомотивом" також не мало бути 2:1 на нашу користь. Тобто трішки бракує нам стабільності, десь - індивідуальної майстерності.


У домашній грі з "Таймом" ми вигравали 2:0, повинні були забивати третій гол і в підсумку поступилися. Зрозуміло, що боротися за високі місця, я маю на увазі перше-друге, команда "Ураган" зараз не готова. Це довів сам чемпіонат, адже довгу турнірну дистанцію потрібно пройти рівно. Зі сторони мені було видно, що зараз у нас ще вистачає слабких місць. Як маю на увазі - по грі, тож є над чим працювати. Але є, знову ж таки, сильні сторони. Насамперед, це - характер. До того ж, вдома команда грає потужно. Словом, у нас є все, що притаманне "Урагану".

Розмовляли Олег ЛАНЯК та Андрій МЕНІВ.

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 813 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz