Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 31 » "ВІСЛА КРАКБЕТ" (Краків, Польща) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 5:4 (1:0)
00:01
"ВІСЛА КРАКБЕТ" (Краків, Польща) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 5:4 (1:0)
Віце-чемпіон Польщі, краківська "Вісла Кракбет", стала останнім випробуванням для "Урагану" під час другого передсезонного збору у сусідній країні. За чотири дні турніру "Beskidy Futsal Cup 2012" суперники, хоч і заочно, але мали можливість добре вивчити один одного.

Могли ці команди зустрітися між собою у фіналі, однак краків'яни поступились першим місцем у групі "Енергії" за різницею м'ячів. Фінішували ж команди одна за одною: "Ураган" - другим, а "Вісла" - третьою...

У першому таймі був забитий єдиний м'яч - відзначився український легіонер "Вісли" Роман Вахула. А після того, як по перерві Чех і ще один наш земляк Сергій Задорожний довели рахунок до 3:0, "ураганівці" перейшли до гри з п'ятим польовим.

Невдовзі це принесло свої дивіденди: всього за кілька хвилин забив Петро Шотурма, згодом Максим Павлюк реалізував пенальті, після чого капітан франківців Роман Кіндратів зробив рахунок рівним - 3:3.

Однак нічия протрималась недовго - Кьєлпінскі знову вивів "Віслу" вперед, втім гості з України вкотре зуміли реалізувати більшість. Четвертий гол забив Павел Будняк.

Далі, намагаючись вирвати перемогу на останніх хвилинах, "Ураган" продовжив грати вп'ятьох, мав кілька нагод відзначитись, але пропустив сам у порожні ворота. Сталося це після влучного пострілу Патера зі своєї половини за 10 секунд до фінальної сирени...

Таким чином, на польському зборі підопічні Сергія Гупаленка провели сім контрольних матчів, у яких п'ять разів були сильнішими за своїх суперників і двічі програли - "Енергії" в фіналі "Кубку Бескидів" та в останньому спарингу - "Віслі Кракбет".

Цікаво, що у кожному з шести матчів за участю "Урагану" було забито по 9 голів. Тепер івано-франківська команда у повному складі повертається додому, де і продовжить підготовку до старту ювілейного XX чемпіонату України, який, нагадаємо, розпочнеться 15 вересня.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 614 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz