Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 28 » Вимучена перемога в Севастополі
12:15
Вимучена перемога в Севастополі
Важкою перемогою львівської «Енергії» завершився календарний матч 19-ого туру чемпіонату України з футзалу, де севастопольський «ПФС» намагався реваншуватися в «енергетиків» за поразку Львові у першому колі. Сенсацією у матчі пахло до останньої хвилини гри, коли «Енергія» вкотре у цьому сезоні довела, що грати з п’ятим польовим гравцем вміє добре. У цьому матчі пощастило сильнішому…

Початок матчу в Севастополі для підопічних Миколи Сича став жахливим сном. На другій хвилині (!) першого тайму господарі майданчику обігрували фаворита поєдинку з рахунком 2:0. По голу на свій рахунок записали Яблонський та Чернієнко. Наставник «Енергії» Микола Сич одразу взяв вимушений тайм-аут, після чого «зелено-білі» заграли уже по-іншому. Чудовий шанс швидко скоротити розрив у рахунку мав Петрушин, однак росіянину не пощастило – м’яч після його пострілу провірив на міцність перекладину воріт Удовиченка. Якщо у цьому епізоді на допомогу стражу воріт «ПФС» прийшов каркас, то у другому – воротарю уже нічого не допомогло. Євген Рогачов накрутив захисника і метрів із 9-ти пробив бездоганно – сенсаційні 2:1 в середині першого тайму. Після забитого третього гола гра обрала для себе прогнозований малюнок: сильніші атакували, слабші захищалися, чекаючи свого шансу на контратаках.

Чудовий шанс зробити паритет на табло за дві хвилини до завершення першого тайму мав Сергій Тригубець. Дабл-пенальті забити «Енергії» знову не судилося – удар Тригубця парирував Удовиченко. Загалом, у чемпіонаті України «енергетики» ще жодного разу не вражали ворота суперника з 10-метрового. А нагод було для цього було уже чимало… Та незважаючи на це, атаки львів’ян у першому таймі таки увінчалися ще одним успіхом. Коли йшла остання хвилина першого тайму, комбінація Рогачов – Петрушин – Ільницький завершилася влучним ударом останнього – 2:2.

У другій половині матчу повести у рахунку могла як одна, так і інша команда. Та пощастило господарям. Удар Кузьміна з гострого кута і уже 3:2 на користь севастопольців. Утім, як виявилося згодом, усе найцікавіше було попереду. Оформити дубль у матчі міг Ільницький – після удару Івана м’яч влучив у поперечку. Рятувати поєдинок «Енергія» уже звично у сезоні пішла з п’ятим польовим гравцем. І уже звично його врятувала. На 39-ій хвилині «пожежею» у штрафному господарів скористався Петрушин – 3:3. Зрівнявши рахунок, «зелено-білі» продовжувала грати з «воротарем-моталою».

Принести перемогу львів’янам міг Тригубець, однак удар Сергія вкотре у матчі прийняв на себе карсас воріт. Цього разу штанга. Утім, через кілька секунд гості раділи. Коли на циферблаті табла світилися цифри 00:36 (саме стільки залишалося до завершення матчу), героєм «Енергії» став Іван Ільницький. Його удар з гострого кута приніс львівянам важку перемогу.
Одразу пригадався матч другого кола із львівським «Кардиналом», коли за шість (!) секунд до фінальної сирени перемогу «Енергії» (6:5) приніс Андрій Федюк. Цього разу було щось подібне, однак дивуватися не будемо: у спорті щастить сильнішому…

«ПФС» (Севастополь) – «Енергія» (Львів) – 3:4 (2:2)

Голи: Яблонський, 1, Чернієнко, 2, Кузьмін, 27 – Рогачов, 9, Ільницький, 20, 40, Петрушин, 39

Попередження: Ожог, 24, Ліняєв, 18 – Тригубець, 14

«ПФС»: Удовиченко - Яблонський, Чернієнко, Ліняєв, Ожог - Олексієнко, Сугак, Кузьмін, Бакум

«Енергія»: Кардаш - Ільницький, Петрушин, Струк, Романов - Рогачов, Федюк, Тригубець, Задорожний, - Іванов, Кузь

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/energia/Pages/News.aspx?newsId=1382
Просмотров: 879 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz