Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 31 » Виїзні фаворити
00:18
Виїзні фаворити
У суботу, 31 березня, стартує 23-ий тур Екстра-ліги.
Останній шанс на бронзу

Стартує 23-ий тур матчем у Рівному, де місцевий «Кардинал-Рівне» зустрінеться із івано-франківським «Ураганом».

 Для пдопічних Сергія Піддубного це буде останній шанс зачепитись за бронзову сходинку, на якій зараз перебуває команда Сергія Гупаленка. В разі успіху, у рівнян ще залишаться шанси наздогнати «Ураган». Не дивно, що за «Кардинал», кулаки триматимуть «Єнакієвець» із ЛТК, які також не полишають надій зібратись на третю сходинку п’єдесталу пошани.

 

В «Урагану» сезон не вдався. Адже чемпіон країни хотів підтвердити своє звання. Щоб чемпіонат не був визнаний взагалі провальним, «Урагану» потрібно втримати хоча б бронзові нагороди у руках. Тому вони будуть настроєні на боротьбу, щоб вже частково себе запевнити у медалях.

 

Також на матч планується приїзд фанів із Івано-Франківська, які часто їздять за командою не тільки по Західній Україні, а також в Луганськ, Харків і Донецьк. Тому підтримка буде не тільки у господарів, але й в гостей.

 

Щодо попередніх поєдинків цього сезону, то у всіх трьох матчах була зафіксована звитяга «Урагану», але кожна наступна була скромнішою, ніж попередня. Розпочали команди у 2-му турі із впевнених 7:2, далі був матч у Рівному – 4:2, а у третьому колі була зафіксована лише мінімальна перемога «Урагану» 2:1.

 

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

31 березня. Рівне. ДЮСШ-4

Арбітри: В’ячеслав Дараган (Київ), Сергій Дребужан (Мукачеве).

Третій арбітр – Олександр Дем’янюк (Рівне). Хронометрист – П.Кравцов (Рівне).

Інспектор – Володимир Коп’як (Одеса). Делегат – Олександр Соломонко (Львів).

 

 

Чергове випробування


Другий матч туру відбудеться у вівторок, 3 квітня. Перенесли цей поєдинок через участь великої кількості гравців «Енергії» у складі збірної України у матчах із румунами.

 

Але «енергетикам» пора абстрагуватись від перемоги над румунами 4:0 і повернутись думками у Екстра-лігу, адже тут перед ними стоїть не менш серйозне завдання, стати чемпіонами. Зараз львів’яни на два пункти випереджають «Локомотив» і харків’яни лише чекають, де ж спіткнеться команда Станіслава Гончаренка. Черговим випробуванням для «енергетиків» буде молодь луганського ЛТК на чолі із амбітним Романом Ковальчиком, який до речі тренує цих ж «енергетиків» у збірній України.

 

ЛТК також потрібні очки, адже луганчани все ж не полишають надій зачепитись за бронзову сходинку. Як і у «Кардиналу» це буде їхня остання спроба.

 

Щодо поєдинків у цьому сезоні, «енергетики» проблем із ЛТК не мали. У Львові двічі були зафіксовіані впевнені перемоги 6:1 та 6:2, а у Луганську підопічні Станіслава Гончаренка перемогли 3:1.

 

ЛТК (Луганськ) – «Енергія» (Львів)

3 квітня. Луганськ. СК «Старт»

Арбітри: Станіслав Туржанський (Запоріжжя), Андрій Івашина (Суми).

Третій арбітр – Ігор Аладін (Луганськ). Хронометрист – Ігор Ємельянов (Луганськ).

Інспектор – Станіслав Ушкань (Кременчук). Делегат – Валерій Завальний (Київ).

Володимир Кручпук

ИСТОЧНИК: http://extra-liga.org.ua/extra-ligue/752-1

Просмотров: 497 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz