Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 21 » Виїздна перемога
21:10
Виїздна перемога

Початок першого тайму рівняни явно провалили. Мабуть гравцям потрібен був час щоб розбігатись, оскільки команда прибула в Севастопіль лише за півтора години до гри. Гості багато помилялись, але надійно на останньому рубежі діяв Віталій Дєнюжкін, який не раз рятував свою команду після грубих помилок в обороні. Але на 12 хвилині і він був безсилий, коли Яблонський після прострілу Чернієнка з метра буквально «заніс» м’яч у ворота.

«Кардинал-Рівне» відповів двома ударами Сондака: в першому випадку надійно зіграв воротар,  а в другому – м’яч зовсім трохи розминувся з бокової стійкою воріт. В «ПФС» активністю виділялися досвідчені Кольцун та Чепель. Саме після удару останнього з шести метрів воротарю гостей прийшлось продемонструвати всю свої майстерність щоб перевести м’яч на кутовий.

Гості почали «просипатись» ближче до кінця першої половини гри:  Піддубний після розіграшу кутового не зміг переграти Шевцова, Танський з вигідних позицій двічі не влучив у створ воріт.  А на 18 хвилині «Кардинал-Рівне» забив: Волянюк після передачі Піддубного обіграв опонента і невідпорним ударом з восьми метрів зрівняв рахунок у зустрічі.

Другий тайм розпочався з двох небезпечних моментів біля воріт Дєнюжкіна:  Кольцун влучив у стійку, а за хвилину Яблонський не зміг переграти воротаря гостей. Після цього ініціатива повністю перейшла до «Кардиналу-Рівне». На 23 хвилині господарі зфолили на Паршикові у штрафному майданчику, але Волянюк з пенальті не зміг переграти Шевцова. Варто відзначити, що рівняни були явно швидшими за своїх опонентів. Це виражається у п’яти зароблених господарями фолах лише за п’ять хвилин другого тайму. Гості були просто зобов’язані цим скористатись.

Хоча на 25 хвилині господарям вдалося вдруге у зустрічі вийти вперед. Після грубої помилки арбітрів, які не побачили, що м’яч покинув межі поля, Віктор Бакум реалізував вихід один на один з Дєнюжкіним.

Рівняни відігрались на 30 хвилині: за шостий фол господарів покарав Волянюк. Переломною в матчі стала 31 хвилина, на якій гості змогли відзначитись двічі. Спочатку Сондак завершив комбінацію за участю Басича і Танського, а за мить Когут після удару Басича «заніс» м’яч вже у порожні ворота.

На 34 хвилині Піддубний після передачі Чеботарьова остаточно зняв питання про переможця цього поєдинку – 5:2.

До завершення матчу команди обмінялись голами: спочатку Волянюк оформив хет-трик, реалізувавши другий десятиметровий удар, а Віктор Бакум – дубль, перегравши Дєнюжкіна з пенальті.

Склади команд:

«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін – Данилюк, Танський, Басич, Сондак, Когут – Паршиков, Піддубний, Волянюк, Дармовіс, Чеботарьов – Чемерис 

«ПФС»: Шевцов(Рудаков) – В.Бакум, Р.Бакум, Яблонський, Чернієнко, Дубинюк, Олексієнко, Ярошенко, Чепель, Кольцун, Корецький

Голи: Яблонський(12), В.Бакум(25, 39) – Волянюк(18, 30, 37), Сондак(31), Когут(31), Піддубний(34)

Попередження: Олексієнко(27)

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=323&translit=persha-vyjizdna-peremoga
Просмотров: 840 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz