Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 13 » Важка перемога «Тайму» над «Ураганом»
23:14
Важка перемога «Тайму» над «Ураганом»
В 21-му турі чемпіонату України «Тайм» приймав «Ураган». «Червоно-чорні» хоч і полоскотали нерви своїм уболівальникам та наставникам, але чергові три очки здобули. У підсумку вони перемогли з рахунком 4:3.

Потужним ударом в «дев’ятку» на 4-й хвилині рахунок відкрив Якунін. Через 4 хвилини подвоїв перевагу «Тайму» Чепорнюк. Вдруге вміння вражати «дев’ятку» воріт суперника на 11-й хвилині продемонстрував Якунін – 3:0. А вже через хвилину перший гол забив «Ураган». Пилипів у боротьбі з Макаєвим «розмочив» рахунок - 3:1. Макаєв у цьому єдиноборстві зазнав травми голови. До кінця протистояння на майданчик він більше не виходив. Наступне взяття воріт відбулося в другому таймі. На 28-й хвилині дубль оформив Пилипів.

До кінця гри команди ще обмінялися по одному голу. На 36-й хвилині забив Якунін, а на 37-й Кіндратів. Ворота суперника точним ударом вразив ще і Павленко. Але після моменту завдання ним удару, до перетину м’яча лінії воріт, пролунала фінальна сирена, тому арбітри гол не зарахували. Відтак, 4:3 непроста перемога «Тайму» над «Ураганом».

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/450/2/
Просмотров: 720 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz