Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 13 » Валерій Легчанов: Рухаємося у правильному напрямку
15:55
Валерій Легчанов: Рухаємося у правильному напрямку
У матчі проти харківського «Локомотива» одним з кращих у складі «енергетиків» був Валерій Легчанов. Саме удар капітана «Енергії» зі штрафного на 30-ій хвилині матчу вивів «Енергію» вперед і значно спростив шанси львівській команді на підсумкову перемогу. Після гри Валерій Легчанов поспілкувався з прес-службою клубу.

-Зустрічалися дві системні команди, - починає розмову Валерій Легчанов. - Ми завжди розбираємо та аналізуємо матчі з «Локомотивом». У таких іграх фактор першого гола є дуже високим. Команда, яка забиває, отримує велику перевагу. А такі команди як «Локомотив» та «Енергія» вміють грати за рахунком. Нам пощастило, що ми забили перший гол і довели гру до логічного завершення.

-Окрім того, що ти капітан «Енергії», інколи на майданчику виконуєш роль так званого «дядька».
-Якщо це йде на користь команді, то чому тоді від цього відмовлятися? У багатьох колективах є люди, які можуть повести за собою. Так легше досягати результату.

-Чому «Енергії» та «Локомотиву» не вдався перший тайм?
-Ставки були поставлені на концентрацію уваги біля своїх воріт. У першому таймі нам не вдалося забити гол, однак добре, що і свої ворота зберегли на замку. Гра йшла до першого гола. Я б не сказав, що по ходу гри у нас не було ініціативи чи «Локомотив» нас сильно притискав до власних воріт. Вважаю, до першого м’яча була рівна гра. А перший гол вирішив багато.

-У грі з п’ятим польовим гравцем «Локомотив» не створив «Енергії» жодних проблем.
-Усі ті комбінації, які вони старалися награвати, ми розбирали і були до них готовими. Окрім того, покриття паркету не дозволяє атакуючій команді швидко розіграти комбінацію. На цьому ми самі уже «горіли» не одного разу.

-«Локомотив» має перевагу над суперником, адже протягом тривалого часу до матчу тренується на цьому покритті.
-Перевага однозначно є, оскільки команда системно тренується на цьому паркеті. Для прикладу, коли у нас тут передігрове тренування, ми багато уваги приділяємо саме передачам на такому паркеті. На тренуванні ми звикаємо до нього.

-Коли повірив у перемогу своєї команди?
-Ще по ходу першого тайму було помітно, що наша команда націлена на результат і здатна вибороти не тільки нічию, а й перемогу. Після таких матчів ми повинні стати тільки сильнішими. Не буду приховувати того, що у нас в команді наразі йде притирання один до одного. Зараз поки не та «Енергія», яка була раніше, однак попри це ми рухаємося у правильному напрямку. Потрібен тільки час.

-Як тобі новий чемпіонат Екстра-ліги?
-Просто так нікого не обіграєш. Поки є шанси потрапити у четвірку, для будь-якої команди кожен матч як останній. Очки просто так ніхто не віддає, особливо ті команди, які за своїм рангом є дещо нижчими. Усе вирішується на майданчику. Як тільки-но якась команда відчує, що може взяти очки у матчі, потім важко стає щось перебороти. Головне зараз брати свої очки, а потім, можливо, уже більше уваги буде до турнірної таблиці.
 
Прес-служба СК «Енергії»

Просмотров: 803 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz