Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 8 » Валентин ЦВЄЛИХ: "УРАГАН" НИНI НАЙСИЛЬНIШИЙ!"
19:18
Валентин ЦВЄЛИХ: "УРАГАН" НИНI НАЙСИЛЬНIШИЙ!"
Пiсля двомiсячної перерви вiдновилися змагання в чемпiонатi України з футзалу. На вихiдних вiдбувся перший тур, який проходив пiд егiдою новоствореної Екстра-лiги. Старту української першостi передував матч за Суперкубок мiж iвано-франкiвським "Ураганом" та львiвською "Енергiєю". Драматична битва завершилася звитягою чемпiона з рахунком 4:3.

Автором першого iз чотирьох голiв у складi "Урагану" був один із найрезультативнiших форвардів цiєї команди за пiдсумками минулого сезону Валентин ЦВЄЛИХ. Вiн розповiв "Експресу" про стан речей у таборi нашого чемпiона.

- Валентине, у минулому сезонi "Ураган" виборов золотi медалi чемпiонату, тепер переграв володаря вiтчизняного Кубку. Нам вже пора звикати до ваших постiйних звитяг?
- Уболiвальникам футзалу слiд звикати до цiкавих поєдинкiв за участю "Урагана". Я не можу гарантувати, що ми завжди перемагатимемо. Все-таки в нашiй країнi є чимало сильних команд, матчі з якими будуть напруженими. Ось з "Енергiєю" доля поєдинку вирiшилась аж на останнiй хвилинi, коли ми забили переможний гол. Перемагає сильнiший.


- У матчi за Суперкубок "Ураган" грав без трьох бразильських новобранцiв...
- Так, нашi новобранцi не встигли отримати трансфернi листи. З їхньою допомогою ми гратимемо ще краще. Та все одно вважаю, що "Ураган" нинi найсильнiший.

- Як змiниться модель гри "Ураган" пiсля того, як за команду почнуть виступати троє бразильцiв? Чи вiдомо, в якi четвiрки потраплять новачки з Пiвденної Америки?
- Нашi новобранцi вже активно тренуються разом з командою. Тренер награє їх, i з кожним днем вони легше знаходять спiльну мову з одноклубниками. Та жорсткого подiлу на четвiрки не було. В однiй грi гратиме одна четвiрка, в наступнiй - iнша. Тренер експериментує i прагне, щоб гравець був зiграний з кожним одноклубником, а не лише з представником своєї четвiрки. А у найважливiших поєдинках гратимуть найсильнiшi.


- На вихiдних почався чемпiонат України. Як ви гадаєте, хто, окрiм "Енергiї", здатен конкурувати з "Ураганом" у боротьбi за золотi нагороди?
- Та скiльки тих клубiв залишилося? Лише сiм. Виходить, ми маємо лише шiсть суперникiв. Як на мене, за чемпiонство у цьому сезонi боротимуться "Ураган", "Енергiя", "Локомогив" та "Єнакiєвець".

- З ваших слiв зрозумiло: вам неприємно, що у новостворенiй Екстра-лiзi гратиме лише сiм команд...
- Звичайно, що неприємно. Я б хотiв виступати в чемпiонатi, сформованому iз 16 чи 18 клубiв. А в Українi залишилося тiльки сiм команд. Я не знаю, у чому причина. Такий чемпiонат менш цiкавий.


- Як нашi гравцi ставляться до факту створення Екстра-лiги?
- Поки що нiяк, адже змiн ми не вiдчули. Лише кiлькiсть команд зменшилася. Кажуть, що матчi транслюватимуть по телевiзору. Побачимо... Вiриться, що футзал прогресуватиме.

Олег ЗУБАРУК, газета "Експрес".
Просмотров: 661 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz