Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 11 » Валентин ЦВЄЛИХ: "МИ ДОБРЕ ПАМ'ЯТАЛИ ПОРАЗКУ З РАХУНКОМ 0:4..."
11:31
Валентин ЦВЄЛИХ: "МИ ДОБРЕ ПАМ'ЯТАЛИ ПОРАЗКУ З РАХУНКОМ 0:4..."
У чемпiонатi України з футзалу вiдбулися першi матчi другого кола. Найпотужнiшу гру продемонстрував iвано-франкiвський "Ураган". Цей клуб, нагадаємо, у першому турi зазнав нищівної поразки вiд рiвненського "Кардинала" - 0:4.

I ось iвано-франкiвцi взяли реванш, перемiгши у рiдних стiнах гостей з Рiвного з розгромним рахунком 6:0! Одним iз героїв цього поєдинку був форвард Валентин Цвєлих, який записав на свiй рахунок два голи. Iз ним поговорив кореспондент "Експресу".

- Валентине, судячи з рухунку зустрiчi, гравцi "Урагана" добре запам'ятали поразку у Рiвному у першому колi...
- Звичайно, ми не забули програшу у Рiвному i прагнули реваншу. До того ж, ми ставимо великi цiлi i в кожному матчi граємо лише на перемогу. У грi з "Кардиналом" ми впоралися з усiма настановами тренера.

- Чи була вказiвка забити бiльше, анiж ви пропустили у Рiвному?
- Нi, таких вказiвок не було. I я б не сказав, що ми горіли бажанням забити бiльш нiж чотири голи. Ми два тайми атакували i за цей час встигли забити саме шiсть голiв. Щоправда, перед нами була цiль надiйно зiграти у захистi i не пропустити жодного голу.


- На стартi другого кола стало зрозумiло, що чотири претенденти на чемпiонство солiдно вiдiрвалися вiд iнших переслiдувачiв...
- Я б не сказав, що на чемпiонство претендують лише "Локомотив", "Енергiя", "Єнакiєвець" та "Ураган". Вся боротьба ще попереду. Певен, що буде повно сюрпризiв, а доленосними будуть останні матчi регулярного чемпiонату, а також поєдинки плей-оф. Усе найцiкавiше - попереду.

- Оформивши дубль у ворота "Кардинала", ви увiйшли до трiйки найкращих бомбардирiв...
- Кожен форвард мрiє про те, щоб забити якнайбiльше голiв i стати найкращим бомбардиром країни. Я хочу використати якнайбiльше гольових моментiв, але не ставлю перед собою мети виграти бомбардирську гонку. Я тричi перемагав у цiй номiнацiї. Моя цiль зовсiм iнша - щоб "Ураган" став чемпiоном України.

- Чи створенi для цього належнi умови?
- Я граю у футзал з 1997 року i тепер вiдчуваю, що настав час виграти чемпiонат. I кубок України також. Ви ж бачите, як сильно "Ураган" пiдсилився, придбавши талановитих хлопцiв з Бразилiї. Вони лише один мiсяць у чужiй країнi i поволi адаптувалися. Ми знаходимо спiльну мову на майданчику.


- А поза майданчиком? Ви проводите дозвiлля з бразильськими легiонерами?
- Нi, ми тренуємося i розходимося по домiвках. Бразильцi самi проводять вiльний час.

- Чимало футбольних тренерiв запевняють, що бразильцi схильнi до порушень спортивного режиму...
- Нi-нi, нашi легiонери скромнi. Я вперше у життi граю в однiй командi з iноземцями, i менi iмпонує поведiнка наших хлопцiв. Вони поважають Україну i поводяться, наче у гостях: скромно, чемно i виважено.


- По завершеннi сезону закiнчується ваш особистий контракт з "Ураганом"...
- Так, i якщо буду потрiбен цiй командi, то залюбки пролонгую угоду. Хоч я родом з Кременчуга, та Iвано-Франкiвськ став для мене майже рiдним мiстом. Тут менi дуже комфортно, i я готовий продовжити кар'єру в "Ураганi".

Розмовляв Олег ЗУБАРУК, газета "Експрес".
Просмотров: 786 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz