Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 24 » Вадим Рефель: Вболівальникам слід трішки запастись терпінням,
00:05
Вадим Рефель: Вболівальникам слід трішки запастись терпінням,

22-ого жовтня флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+» розпочне виїзним матчем у Львові свої виступи в чемпіонаті України серед команд першої ліги. Про це і не тільки ми поспілкувалися з одним із лідерів – Вадимом Рефелем.

- Два місяці Ви готувалися до старту чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги, участь в якому є для ФК «Спортлідер+» найвищим досягненням в історії. Які Ваші враження від підготовчого процесу?

- Лише позитивні. Дуже все професійно, все на високому рівні, в нашому місті такої серйозної організації команди та підготовки її до змагань ніколи не було.

- 22-ого жовтня розпочнеться чемпіонат України з футзалу серед команд першої ліги. Як Ви розцінюєте можливий виступ ФК «Спортлідер+» у ньому? Чого слід очікувати вболівальникам флагмана хмельницького футзалу?

- Я вважаю, що вболівальникам слід трішки запастись терпінням, тому що зараз вимагати гучних перемог та видовищної гри буде, можливо, трохи поспішним рішенням, оскільки в нас малий досвід виступів з висококласними командами, такими як у першій лізі. Ми зіграли одну контрольну гру з чернівецьким «Меркурієм», яка показала, що прогрес у нас однозначно є, але одночасно матч вказав і на наші недоліки, і що у нас буде багато роботи. В іграх з такими суперниками одразу видно наш рівень, готовність на сьогоднішній день, основні проблемні аспекти гри, на які треба буде зробити акцент.

- Минулого сезону Ви виступали в складі команди «Поділля-УМВС» у першій вітчизняній футзальній лізі, а новий турнір Ви вже розпочнете у футболці ФК «Спортлідер+». Які відмінності були в організації, структурі команд тоді і зараз?

- Основна відмінність – в «Поділля-УМВС» все відбувалося здебільшого на ентузіазмі декількох людей, які працювали в міліції, але вони були обмежені в своїх можливостях.  ФК «Спортлідер+» в плані організації, менеджменту, маркетингу дасть фору «Поділлю-УМВС». Тренувальний процес у новій команді перебуває на більш високому та серйозному рівні.

- Яке завдання поставлено перед командою на нинішній сезон?

- Нам одразу поставили орієнтовне завдання підвищитись в класі, але тиждень тому воно змінилось: в перший рік потрібно закріпитись у першій лізі, здобути досвід матчів з командами високого рівня.

- Ти виступаєш у ФК «Спортлідер+». Що тобі тут найбільше імпонує?

- Мені дуже імпонує мікроклімат, здорова атмосфера, всі приходять з величезним бажанням тренуватись, доводити своє місце в основному складі. Дуже подобається дружня обстановка в колективі, створені чудові умови для нашого розвитку. В нас чудовий зал, і забезпечені усім необхідним для підготовки до ігор високого рівня.

- І наостанок, Ваші побажання читачам сайту sportlider.km.ua, вболівальникам команди…

- Побажання дуже просте – любити футзал, приходити та підтримувати команду. Звичайно, що поразка і перемога йдуть завжди поряд, якщо будуть десь негативні результати – то запастись терпінням, хоча я вважаю, що має бути якийсь прогрес у ФК «Спортлідер+», який цьогоріч буде виступати на незвично високому для себе рівні.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/1633.html

Просмотров: 617 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz