Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 20 » Урок від чемпіона
23:10
Урок від чемпіона

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Енергія» (Львів) – 0:2 (0:1)

Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Віталій Поляков (Кривий Ріг)

Голи: Коваль Сергій (10, 21)

«Спортлідер+»: 12. Кіндяков Євген, 2. Атаманюк Віталій, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 7. Калуков Дмитро (кап.), 8. Карбовський Юрій, 10. Івонко Максим, 13. Фетько Олексій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 17. Шевцов Сергій

Головний тренер: Іван Стасюк

«Енергія»: 12. Лисенко Владислав (кап.), 22. Кардаш Володимир, 2. Чепорнюк Сергій, 4. Струк Степан, 5. Коваль Сергій, 7. Якунін Сергій, 8. Рогачов Євген, 9. Пічкуров Павло, 14. Бондар Дмитро, 16. Макаєв Ільдар, 17. Павленко Максим, 88. Овсянніков Денис

Головний тренер: Микола Сич

Попередження: Дмитро Михайленко (32), Андрій Ткачук (37) – Сергій Коваль (32)

Сьогодні відбулись матчі 13-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Екстра-ліги. Хмельницький «Спортлідер+» в домашніх стінах приймав одного з лідерів українського футзалу, діючого чемпіона турніру та володаря Кубку України, грізну львівську «Енергію». Відзначу, що матч викликав неймовірний ажіотаж серед вболівальників. Спорткомплекс ХНУ був заповнений вщент. Приємно, що подоляни відплатили сповна глядачам за підтримку, давши чемпіону справжній бій. Хоч і «Спортлідер+» поступився, але провів, напевно, кращий матч в сезоні.

Перший небезпечний момент в грі створили гості. На ударній позиції перебував Рогачов, але ліквідував загрозу капітан «лідерів» Калуков, який мужньо в падінні заблокував удар одного з численних представників збірної України в складі львів’ян. Хмельничани, окрилені палкою підтримкою власної торсиди, в обороні теж не відстоювались. Чудового удару з дальньої дистанції завдавав Фетько, проте йому трішки забракло точності. А далі господарі мали стовідсотковий шанс для взяття воріт «Енергії». Блискуче в ліву «шістку» воріт бив Ткачук, проте Лисенко зміг врятувати команду, однак він вже був безсилий після добивання від Сондака. Але за голкіпера «Енергії» зіграла стійка, яка врятувала гранда від пропущеного голу. «Енергетики» огризнулися чудовим ударом від Якуніна, але Кіндяков ціною надзусиль парирував сферу з верхнього кута. Блискуче бив у нижній кут Сондак, і голкіпер «Енергії» знову виручив свою команду, ціною надзусиль перевівши м’яч у стійку. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Після розіграшу кутового Сергій Коваль невідпорно пробив у дальній нижній кут, і сфера рикошетом від стійки залетіла у ворота – 0:1. «Лідери» кинулися відіграватися, але того вечора неймовірний кураж спіймав голкіпер гостей, Владислав Лисенко. Страж воріт парирував підступні удари у виконанні Калукова та Ткачука. Міг забивати Бондар, який вийшов віч-на-віч із голкіпером, проте не зміг переграти Кіндякова. Завершення тайму проходило під знаком атак «Енергії». Двічі страж воріт хмельничан рятував свою команду після небезпечних ударів від Чепорнюка та Макаєва. Міг забивати Максим Павленко, однак не зміг реалізувати вихід сам-на-сам із голкіпером. Небезпечно з-під гравця пробивав Рогачов, але вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Кіндяков, врятувавши власну команду. За мінімальної переваги «Енергії» команди пішли на відпочинок.

Вже в дебюті другої половини гості подвоїли перевагу у рахунку. Макаєв відпасував на Коваля, і Сергій ударом зльоту пробив у ліву «шістку», не залишивши Кіндякову жодного шансу – 0:2. Чудовий шанс забити втретє мав Сергій Чепорнюк, проте голкіпер хмельничан втретє в грі врятував команду, парирувавши м’яч після виходу вихід-на-віч. Підопічних Івана Стасюка такий перебіг подій на майданчику не влаштовував, і вони кинулися відіграватися. Виручив команду Лисенко, зреагувавши на потужний удар в нижній кут у виконанні Максима Івонка. Ткачук блискуче відпасував на Сондака, і Володимир з розвороту цілив у нижній кут, проте справжнім рятівником «Енергії» став Ільдар Макаєв, який виніс сферу з порожніх воріт. В кінцівці гри ініціативою володіли вже львів’яни. Врятував команду Кіндяков, парирувавши з верхнього кута «мертвий м’яч» після удару Ільдара Макаєва. Чудову передачу Павленка ударом у «дев’ятку» замикав Струк, проте й цього разу голкіпер хмельничан виручив команду, зірвавши овації трибун.

У підсумку – поразка з рахунком 0:2. Але сьогодні наша команда показала чудову гру, яка демонструє те, що вона на вірному шляху. Впевнений, що це дійство надовго закарбується в пам’яті найвідданіших вболівальників подільського клубу.

Наступний матч «Спортлідер+» проведе 27-ого січня. Підопічні Івана Стасюка в домашніх стінах приймуть «Єнакієвець». Початок гри о 15:00.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/3757.html
Просмотров: 500 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz