Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 26 » "УРАГАНІВЦІ" ВЖЕ В КРАГУЄВАЦІ
23:12
"УРАГАНІВЦІ" ВЖЕ В КРАГУЄВАЦІ
Офіційна делегація івано-франківського "Урагану" успішно добралася до сербського Крагуєваца, де з 27 по 30 вересня пройдуть матчі основного раунду Кубку УЄФА у шостій групі.

Вирушивши у неділю поїздом, наступного дня вранці прикарпатці були вже у Києві, звідки добралися до Борисполя. В аеропорту команда переодягнулася у цивільні костюми з стильними краватками, зробленими ексклюзивно у клубній символіці, і пройшла реєстрацію на виліт. Об 11:10 за київським часом "Ураган" взяв курс на Європу. Літак австрійської авіакомпанії доставив чемпіонів України до Відня, де й відбулася пересадка. Після чого вже за годину івано-франківці приземлилися у столиці Сербії.

Бєлград зустрів нас приємним осіннім теплом - термометр показував +27°С. Пересівши на автобус, українська делегація вирушила до Крагуєваца. Відстань у 140 км подолали за дві години, підібравши на півдорозі ще й... кіпрську "Омонію", в якої поламався автобус. Перекинулися кількома словами із завтрашніми суперниками завдяки уродженці Запоріжжя, яка вже кілька років працює на Кіпрі. Землячка з радістю познайомилася з Сергієм Гупаленком, також побачили один одного два Карліньоси (обидва бразильці завтра гратимуть один проти одного).

При в'їзді до Крагуєваца автобус зустріла автівка місцевої поліції, яка й супроводжувала нас через все місто аж до готелю "Шумаріце", котрий занходиться в кількох кілометрах від центру. Смачно пообідавши, "ураганівська"делегація розмістилась у номерах чотиризіркового готелю, де проживатиуть усі чотири команди - учасниці шостої групи євротурніру. На 20:00 за місцевим часом (різниця мінус одна година з Україною) в чемпіонів України заплановане передматчеве тренування в спортзал "Єзеро", де й пройдуть футзальні баталіх Кубку УЄФА.

Далі буде...

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган" з Сербії. Фото Віктора СИМЧИЧА.
Просмотров: 524 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz