Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 26 » Ураган -Шахтёр -7:3
17:17
Ураган -Шахтёр -7:3
Урагану" вдалось переписати історію, відсвяткувавши першу перемогу над "Шахтарем" за шість сезонів виступів у вищій лізі. Відтепер непереможних для івано-франківців команд в Україні не залишилось! Приємно, що черговий успіх для підопічних Сергія Гупаленка вийшов з переконливим рахунком 7:3, а п'ять разів у воротах гостей "розписались" колишні гравці донецького клубу. Дублями відзначились Едуард Кулик і Валентин Цвєлих, а також Євген Валенко, котрий забив в чужі і власні ворота...

Розпочалася гра зі швидкого голу, що поклав відлік в подальшому надзвичайно цікавого і результативного матчу. Рахунок було відкрито на 43-й секунді, коли Валенко на правому фланзі розібрався з Камеком і пробив в лівий від Сухомлинова кут воріт - 1:0. Вершинін (один з кращих у складі "Шахтаря") та Мірошник перевірили у справі Корнєєва, а екс-"гірники" Цвєлих та Кулик "передали привіт" Сухомлинову, котрий їхні удари парирував.


Голкіпер "Урагану" також перевів на кутовий постріли Вершиніна та Камека, після чого спрацювало традиційне футбольне правило. Вершинін "пробачив" господарів, пробивши поруч зі стійкою, а Кулик після скидки з ауту відправив м'яча точно в дальній кут - 2:0.

Ігор Москвичов був змушений взяти тайм-аут, і "Шахтар" заграв активніше, застосовуючи пресинг. З ударом Мірошника Корнєєв справився, а за хвилину він ледь не "начудив". Вийшовши ледь не до центра поля, голкіпер втратив м'яч, і після миттєвої передачі Мірошника Калуков розстрілював ворота, однак Валенко з лінії воріт головою (!) вибив м'яча.


Закріпити перевагу "Урагану" намагались Цвєлих (двічі) та Ярий, однак після швидких контратак Сухомлинов зумів зреагувати на їхні удари. Та все ж на 14-й хвилині розіграш штрафного призвів до третього взяття воріт - Сімка з Цвєлих зіграли в стінку, і кращий бомбардир чемпіонату з десяти метрів пробив точно у "дев'ятку" - 3:0.


Далі двічі близьким до успіху був Кулик, а в "Шахтаря" надалі небезпека йшла тільки від Вершиніна. На 17-й хвилині господарі, захопившись пресингом на чужій половині, прогавили різкий контрвипад і підключення до атаки Рося, котрий відквитав один м'яч після поперечного пасу Калукова - 3:1. Однак до перерви івано-франківці відіграли гандикап у три м'ячі, коли штрафній гостей Павлюк з Куликом впевнено розібрались з двома захисниками та воротарем - 4:1.


Другий тайм "гірники" розпочали з п'ятим польовим, роль якого на своєму м'ячі виконував Ромаріо. Подовгу перепасовуючись, підопічним Ігоря Москвичова вдалося лише двічі вивести на ударну позицію Мірошника, але Корнєєв був на місці. На 23-й хвилині і Пилипів натягнув на себе футболку воротаря, чим гості зуміли скористатися. Застосувавши пресинг, Фумаса з лівого кута відпасував на хід Валенку, від ноги якого м'яч опинився у сітці воріт "Урагану" - 4:2.


Подальші спроби забити при грі у більшісті "Шахтаря" ледь не призвели до пропущених голів, але Цвєлих і Пилипів не влучили у порожні ворота. А далі впродовж двох хвилин "ураганівці" зняли питання щодо переможця, реалізувавши три моменти. Спершу Фумаса замість того, щоб забивати втретє, "подарував" м'яча суперникам, і Цвєлих, промчавши повз Ромаріо і Рося, оформив дубль - 5:2.


На куражі господарі забили ще два м'ячі. Пилипів пройшов лівим флангом, відпасував в центр Кулику, той продовжив на Павлюка, котрий з семи метрів "розстріляв" голкіпера. На 29-й хвилині Сімка на правому фланзі обіграв Ромаріо і згострого кута відправив м'яча поміж ніг Сухомлинову - 7:2.


Наступна п'ятихвилинка пройшла без особливо небезпечних моментів, після чого м'яч майже не затримувався у центрі майданчика. Кілька разів виручив Корнєєв і йому допомагали захисники, котрі на 35-й хвилині таки "забули" про Вершиніна, і після передачі з кутової позначки гравцю "Шахтаря" ніхто не завадив відправити м'яча у сітку воріт господарів - 7:3. Втретє і востаннє в цьому матчі, хоча підсумковий рахунок міг бути іншим, якщо б наприкінці двічі Камеко і Ярий, що виходив сам на сам, реалізували свої стовідсоткові нагоди.

25 квітня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Олійник (Київ), Воложенко (Харків). Інспектор: Соломонко (Львів).
Ураган: Корнєєв-к - Павлюк, Валенко, Кулик, Пилипів, Піддубний - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Шотурма, Піддубний.
Шахтар: Сухомлинов - Фумаса, Камеко-к, Ромаріо, Вершинін - Моргунов, Мірошник, Калуков, Рось - Юнаков.
Голи: Валенко (1), Кулик (10, 19), Цвєлих (14, 27), Павлюк (28), Сімка (29) - Рось (17), Валенко (23, автогол), Вершинін (35).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 692 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz