Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 8 » Ураган – ЛТК 5:1. Зіграли у ролі фаворита
00:43
Ураган – ЛТК 5:1. Зіграли у ролі фаворита

Матч першого туру у Івано-Франківську розпочався дуже спокійно – гості одразу обрали для себе тактику гри «другим номером», а «урагани» з перших секунд вирішили не форсувати події, а збільшувати тиск на ворота Савенка з кожною хвилиною. Як в результаті фінальна сирена зафіксувала перемогу господарів – стало зрозуміло, що ця тактика виявилася вірною.

Хоча перший гол підопічні Гупаленка забили тільки на 16 хвилині – Шотурма отримав нагоду для удару і хоча воротар відбив його постріл, вже другим темпом кандидат у національну збірну відкрив лік голам франківчан у новому сезоні. Цей результативний удар став єдиним у першій половині гри, а після перерви вже стало веселіше.

Сімка, який відпочивав весь перший тайм на 23-й хвилині, отримавши пас через весь майданчик з розвороту попав у дальній кут воріт ЛТК – 2:0.

Гостроти ж у воріт Ципуна у другій 20-хвилинці не було, а натомість на 26-й хвилині Роніньо відіграв до останнього у відборі і витягнув на себе воротарі ЛТК та відкотив м’яча Кіндратіву – капітан спокійно відправив кулю у порожні ворота 3:0!

Гості натомість почали грати агресивніше та тільки заробляли фоли. За 10 хвилин до сирени ЛТК набрав вже 5 фолів. Ще за кілька хвилин Ковальчик пішов на гру з зайвим польовим гравцем, але ним став…воротар ЛТК Савенко. Це дало свій результат – Міленький замкнув простріл з флангу 3:1.

Гол надав луганчанам впевненості і «телефоністи» прессингували «драконів» по всьому майданчику.

На своєму ж м’ячі гравці ЛТК кілька разів створювали гольові моменти, але раз по раз під час завершального удару гостям бракувало влучності. У відповідь «дракони» намагалися влучити у порожні ворота, але голу не було. Інша нагода з’явилася у Роніньо. Шостий фол заробив Будняк і бразильський легіонер отримав нагоду забити свій перший гол у новому сезоні. «Чарівник м’яча» свій шанс не втратив, розвівши воротаря і м’яч у різні кути 4:1!

За дві хвилини до сирени Ураган забив і п’ятий гол – це Тарас Королишин, якого на кінцівку випустив наставник відіграв у відборі і після цього у боротьбі із захисником вразив порожні ворота ЛТК!

Після цього суперники вже догравали поєдинок. Отож впевнена перемога «Урагану» 5:1 і франківчани стають лідерами у турнірній таблиці

ИСТОЧНИК: http://www.sport.if.ua/futsal/7484.html

Просмотров: 406 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz